Τσαλίκης εναντίον γνωστής τραγουδίστριας: «Βλήμα! ΝΑ! Ηλίθια!»

Απίστευτο περιστατικό σε ξενοδοχείο

Τσαλίκης εναντίον γνωστής τραγουδίστριας: «Βλήμα! ΝΑ! Ηλίθια!»

Δεν άντεξε ο Γιώργος Τσαλίκης με αυτό που συνέβη στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει και ξέσπασε εναντίον γνωστής τραγουδίστριας, την οποία χαρακτήρισε «βλήμα» και «ηλίθια»!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο πλαίσιο της περιοδείας «Μέχρι Το Ξημέρωμα», ο τραγουδιστής βρίσκεται αυτές τις μέρες στον Καναδά, όπου είχε τυχαία συνάντηση με τον Τζάστιν Μπίμπερ και το επιτελείο του, στο ξενοδοχείο του Τορόντο όπου έχουν καταλύσει.

«Ανεβάζοντας» βίντεο στα social media, ο Γιώργος αποκάλυψε ένα περιστατικό με την Ελευθερία Ελευθερίου, που τον συνοδεύει στην περιοδεία και τον παγκοσμίου φήμης νεαρό ποπ σταρ, το οποίο… τον έκανε να χτυπάει το κεφάλι του!

«Σήμερα, το βλήμα έκανε διάδρομο με τον Τζάστιν Μπίμπερ στο ξεν��δοχείο και κατεβαίνει κάτω και μου λέει: “έκανα διάδρομο με κάποιον που ήταν ίδιος ο Τζάστιν”. Και της λέω “ΝΑ! Hλίθια! Ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ!”», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε, έχοντας στο πλευρό του την Ελευθερία και συνέχισε: «μόλις έχασε την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία με τον Τζάστιν! Και το χειρότερο; Ήταν δίπλα του, έκανε ο Τζάστιν ελλειπτικό, η Ελευθερία διάδρομο και έβλεπε συναυλία της Μπιγιονσέ!».

Δείτε το βίντεο του Γιώργου με την Ελευθερία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top