Τραγουδιστής που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά: «Υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα»!

«Αδικήσαμε τον Σαμαρά»

Τραγουδιστής που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά: «Υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα»!

​«Πυρά» στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Στάθης Δρογώσης, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα!

Ο τραγουδιστής, που βγήκε δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη» του ΣΥΡΙΖΑ και ήταν εκλεγμένο μέλος της γραμματείας του τμήματος πολιτισμού, ανακοίνωσε τον περασμένο Αύγουστο ότι δεν είναι πλέον μέλος του κόμματος, μετά από τρία χρόνια. «Αυτοσχεδιάσαμε στην πλάτη του ελληνικού λαού, κάναμε ένα γελοίο δημοψήφισμα, διχάσαμε τον κόσμο», είχε γράψει τότε, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Την Πέμπτη, οπότε και άρχισε στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου που φέρνει φοροκαταιγίδα, ο άλλοτε υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε ξανά με το κόμμα, προσθέτοντας ότι αδικήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς!

«Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά. Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα», έγραψε στο Twitter και συνέχισε: «επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».

drogosis neo twitter samaras.jpg
drogosis tweet 2 g.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top