Κρίστεν Στιούαρτ: Με κατακόκκινα μάτια, διάφανο φόρεμα και sneakers στις Κάννες

Δείτε την extreme εμφάνιση της νεαρής ηθοποιού-Πέταξε τα ψηλοτάκουνα για να βάλει αθλητικά-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρίστεν Στιούαρτ: Με κατακόκκινα μάτια, διάφανο φόρεμα και sneakers στις Κάννες

​Το κεντρικό θέμα συζήτησης έγινε (για ακόμα μια φορά) στις Κάννες η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Personal Shopper» με κατακόκκινα μάτια, σέξι εμφάνιση και ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία αργότερα «πέταξε» για να φορέσει τα «βρώμικα» sneakers της.

kristen1.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, η 26χρονη ηθοποιός προτίμησε να το πάει ένα βήμα… παραπέρα με το μακιγιάζ, και αφέθηκε στα χέρια των make up artists που της έβαψαν όλο το μάτι με φούξια-ροζ σκιά (εσείς ΜΗΝ το δοκιμάσετε σπίτι).

kristen2.jpg
Για το ντύσιμο της, επέλεξε ένα διάφανο άσπρο μίνι φόρεμα Chanel Resort 2017, το οποίο αποκάλυψε το nude string της με το που άστραψαν τα φλας.

kristen3.jpg
Κορμάρα η Στιούαρτ, η οποία παρά το σέξι και αποκαλυπτικό φόρεμα, δεν είχε ούτε μια ατέλεια στο εκπληκτικό σώμα της.

spl1285360_003.jpg
Και επειδή ως γνωστόν είναι ένα κορίτσι που δεν υπακούει στις «νόρμες» και στους κανόνες, στο τέλος έκανε την «επανάσταση» της (μετά την πρώτη διδάξασα Τζούλια Ρόμπερτς), και περπάτησε στα τρύπια sneakers της, αψηφώντας αυτό που είχε συμβεί πέρυσι στις Κάννες, όπου θυμίζουμε πως την πόρτα της εξόδου είχαν φάει όσες γυναίκες δεν φορούσαν ψηλοτάκουνα, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.
spl1285360_001.jpg
spl1285360_002.jpg
spl1285360_013.jpg
spl1285360_019.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top