«Καρφί» στον Ντόναλντ Τραμπ και από την Αντζελίνα Τζολί!

Τι ανέφερε για τον επόμενο Αμερικανό πρόεδρο

«Καρφί» στον Ντόναλντ Τραμπ και από την Αντζελίνα Τζολί!

​Χωρίς να αναφέρει το όνομά του «κάρφωσε» τον Ντόναλντ Τραμπ η Αντζελίνα Τζολί, σε ομιλία της για την προσφυγική κρίση και την αντιμετώπισή της!

«Για μένα, η Αμερικ�� είναι χτισμένη από ανθρώπους που προέρχονται από όλο τον κόσμο και που ήρθαν για τις ελευθερίες που έχει και, ιδιαίτερα, για την ελευθερία στη θρησκεία. Έτσι, είναι δύσκολο να ακούω κάτι αντίθετο από αυτό και, κυρίως, από κάποιον που πιέζει για να γίνει ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά η 40χρονη σταρ, μιλώντας σε εκδήλωση του BBC, στο Λονδίνο, για το προσφυγικό, στην οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, άσκησε δριμεία κριτική στους Ευρωπαίους ηγέτες για τα κλειστά σύνορα.

Αν και η Αντζελίνα -που αποτελεί «νέα είσοδο» στη λίστα των χολιγουντιανών σταρ που δηλώνουν κατά του Τραμπ- δεν ανέφερε ονομαστικά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, είναι γνωστό πως, τον περασμένο Δεκέμβριο, εκείνος είχε δηλώσει ότι θα πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, καθώς και να κλείσουν ορισμένα τζαμιά που λειτουργούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταπέλτης για τους Ευρωπαίους ηγέτες η Τζολί - «Αν το σπίτι του γείτονά σου καίγεται…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top