«Λύγισε» Έλληνας ηθοποιός - Έδωσε τα παιδιά στην πρώην του λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Όσα εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια

«Λύγισε» Έλληνας ηθοποιός - Έδωσε τα παιδιά στην πρώην του λόγω οικονομικών προβλημάτων!

​Με δάκρυα στα μάτια μίλησε Έλληνας ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, περιμένοντας να βγει στη σύνταξη: αν και έχει κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών του μετά το διαζύγιο, αναγκάστηκε να τα δώσει στην πρώην σύζυγό του, ενώ ζει με δανεικά!

Περίπου δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Δήμητρα Ακούρου, ο Σπύρος Μισθός, που γνωρίσαμε ως αστυνόμο Χάρη Βεργίτση στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», αδυνατεί να μεγαλώσει τα δύο του παιδιά, ηλικίας 9 και 7 ετών, την επιμέλεια των οποίων κέρδισε στις αρχές του χρόνου.

misthos.jpg

«Το πάλεψα! Πούλησα ένα σπίτι… Πήρα την επιμέλεια, αλλά εδώ και ενάμιση μήνα τα έχω δώσει στη μαμά τους, προσωρινά», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», ο ηθοποιός και συνέχισε: «προσωρινά! Γιατί ετοιμάζομαι να πουλήσω κι άλλο σπίτι».

Ο Σπύρος Μισθός και η Δήμητρα Ακούρου παντρεύτηκαν το 2004, ύστερα από ενάμιση χρόνο σχέσης. Το 2007 αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και έμεναν μόνιμα στα Γιάννενα, όπου ο ηθοποιός είχε αναλάβει χρέη καλλιτεχνικού διευθυντή στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Η ζωή τους κυλούσε φυσιολογικά μέχρι που ο Σπύρος έφυγε από τη Διεύθυνση Θεάτρου και επέστρεψαν στην πρωτεύουσα, ενώ το ότι έμεινε αρκετά χρόνια χωρίς δουλειά, έφερε γκρίνιες και, εν τέλει, τη διάλυση του γάμου.

Resizer (2).jpg

«Τα παιδιά θα μεγαλώσουν μαζί μου! Δεν τα εγκαταλείπω τα παιδιά μου με τίποτα!», είπε ο ηθοποιός και «λύγισε» on air, ενώ, μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, περιμένοντας να βγει η σύνταξή του, ανέφερε: «έφτασα σε απίστευτα οριακά σημεία… Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουνα χρεωμένος και τώρα είμαι. Αναγκάστηκα να ζητήσω δ��νεικά, με έχουν βοηθήσει πέντε – έξι άνθρωποι».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τα όσα είπε ο ηθοποιός!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top