Βρέθηκε η Σινέντ Ο’ Κόνορ που αγνοούταν από την Κυριακή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την τραγουδίστρια

Βρέθηκε η Σινέντ Ο’ Κόνορ που αγνοούταν από την Κυριακή – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

​Μετά από σχεδόν μιάμιση μέρα βρέθηκε η Σινέντ Ο’ Κόνορ, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εξαφανίστηκε το πρωί της Κυριακής, ενώ εκφράστηκαν φόβοι ότι τερμάτισε τη ζωή της!

Το θρίλερ με την 48χρονη τραγουδίστρια άρχισε όταν φιλικό της πρόσωπο τηλεφώνησε στις Αρχές και ενημέρωσε ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής μετά από βόλτα με το ποδήλατό της. Αμέσως, η Αστυνομία άρχισε να «χτενίζει» την περιοχή Ουιλμέτ του Σικάγο, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Οι μαραθώνιες έρευνες είχαν αίσιο αποτέλεσμα: «η Σινέντ Ο’ Κόνορ εντοπίστηκε. Είναι ασφαλής και δεν θεωρείται πλέον ότι βρίσκεται σε κίνδυνο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία του Ουιλμέτ, τερματίζοντας την αγωνία.

Αν και λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η 48χρονη σταρ εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από γιατρούς.

Η εξαφάνιση της Σινέντ πυροδότησε φόβους για αυτοκτονία, καθώς, πριν από περίπου έξι μήνες και μετά από ρήξη με την οικογένεια και τα τέσσερα παιδιά της, είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της παίρνοντας χάπια.

Μάλιστα, τις εικασίες για αυτοκτονία «φούντωσε» η τελευταία ανάρτησή της στο Facebook: απευθυνόμενη στον μεγαλύτερο γιο της, Τζέικ, γράφει: «μην εγκαταλείψεις τον αδελφό σου ή κάποιο από τα άλλα μωρά μου ξανά. Αυτό που έκανες στον αδελφό σου και στη μητέρα σου είναι κυριολεκτικά εγκληματικό»! Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση κι ενώ έγινε γνωστό ότι αγνοείται, δεκάδες θαυμαστές της Σινέντ εκφράζουν την ανησυχία τους και την καλούν να δώσει σημεία ζωής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΡΙΛΕΡ με την Σινέντ Ο' Κόνορ: Αγνοείται από την Κυριακή – Φόβοι ότι αυτοκτόνησε!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε απόπειρα αυτοκτον��ας-Το δραματικό της μήνυμα στο Facebook

Η Ο' Κόνορ «τα έχωσε» στην οικογένειά της και εκείνοι κατέβασαν τo facebook της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top