ΘΡΙΛΕΡ με την Σινέντ Ο' Κόνορ: Αγνοείται από την Κυριακή – Φόβοι ότι αυτοκτόνησε!

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού από την Αστυνομία

ΘΡΙΛΕΡ με την Σινέντ Ο

Φόβους για τη ζωή της Σινέντ Ο' Κόνορ έχει πυροδοτήσει η εξαφάνισή της, καθώς η 48χρονη τραγουδίστρια παραμένει άφαντη από την Κυριακή!

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Αστυνομία «χτενίζει» τα περίχωρα του Σικάγο, αναζητώντας ίχνη της τραγουδίστριας, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από το «Nothing Compares 2 U».

Κατά πληροφορίες, την Κυριακή, η Σινέντ έφυγε για βόλτα με το ποδήλατό της, στην περιοχή Ουιλμέτ και έκτοτε αγνοείται!

sinead-oconnor.jpg

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν το ότι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της, μετά το τηλεφώνημα που έλαβαν από φιλικό της πρόσωπο, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο η 48χρονη σταρ να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε ανάρτησή της στο Facebook πριν από λίγους μήνες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον περασμένο Νοέμβριο, η Σινέντ είχε δεχθεί ιατρική βοήθεια έπειτα από μήνυμα με το οποίο αποκάλυπτε ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. «Πήρα υπερβολική δόση, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κερδίσεις το σεβασμό», είχε γράψει, έπειτα από τη ρήξη των σχέσεών της με συγγενικά της πρόσωπα, εκ των οποίων και τα παιδιά της.

301115092522_2598.jpg
(Το μήνυμα για την απόπειρα αυτοκτονίας)

Να σημειώσουμε πως, τα τελευταία χρόνια, η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της: έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή (με αποτέλεσμα να έχει νοσηλευτεί πολλές φορές), ενώ τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε υστερεκτομή (χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται η μήτρα).

Δείτε το σχετ��κό βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top