ΑΥΤΟΣ είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ για τον Τζέιμς Μποντ!

Το μυστικό ραντεβού με τον σκηνοθέτη και η εγκωμιαστική δήλωση

ΑΥΤΟΣ είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ για τον Τζέιμς Μποντ!

Ετών 35, Βρετανός και άκρως γοητευτικός φαίνεται πως θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, καθώς ο δημιουργός των ταινιών Τζέιμς Μποντ «φωτογράφησε» τον επόμενο που θα αναλάβει το ρόλο του θρυλικού πράκτορα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μετά από δέκα χρόνια, ο Ντάνιελ Κρεγκ φαίνεται πως αφήνει το ρόλο του «007», στον οποίο τον είδαμε για πρώτη φορά το 2006, στο «Casino Royale» και ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μία νέα αμερικανική σειρά, υπό τον τίτλο «Purity», βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Τζόναθαν Φράνζεν.

spl1278243_017 (568x800).jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επικρατέστερος διάδοχος του 47χρονου ηθοποιού είναι ο Τομ Χίντλστον, ο οποίος προ ημερών είχε μυστικό ραντεβού με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες! Τη φημολογία έρχεται να ενισχύσει και μία δήλωση του Μέντες για τον ηθοποιό. «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή, δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλά τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το μπραντ “James Bond” στην ουσία», ανέφερε, στο περιοδικό «Esquire».

6Tom-Hiddleston-1.jpg

Γεννημένος το 1981, ο Χίντλστον φοίτησε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης (Royal Academy of Dramatic Art) και έγινε γνωστός μέσα από πολυάριθμους τηλεοπτικούς ρόλους. Στο σινεμά υποδύθηκε, μεταξύ άλλων, τον Λόκι στο «Thor» (2011), τον λοχαγό Νίκολς στην ταινία «Το Άλογο του Πολέμου» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και τον συγγραφέα Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ στο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» του Γούντι Άλεν.

spl1267663_004 (507x800).jpg

Αυτή την περίοδο, ο 35χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί, όπως έχει γράψει τ�� star.gr, στο «High Rise», όπου εμφανίζεται και ολόγυμνος, ενώ του χρόνου αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του Λόκι για το «Τhor: Ragnarok».

090216203639_9838.jpg
(O ηθοποιός σε σκηνή του «High Rise»)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top