Θριαμβευτική υποδοχή για τη νικήτρια της Eurovision στο Κίεβο-Με δάκρυα στα μάτια η Τζαμάλα!

«Οι οδύνες της Ουκρανίας ακούστηκαν» ανέφερε

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το Κίεβο στη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, Tζαμάλα, κατά την επιστροφή της στην Ουκρανία.

Εκατοντάδες άνθρωποι συνάντησαν την τραγουδίστρια στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Μπορίσπολ με πολλούς με τις σημαί��ς ανά χείρας να φωνάζουν: «Η Κριμαία είναι η Ουκρανία».

αρχείο λήψης (2).jpg
Κρατώντας στην αγκαλιά της λουλούδια και χαιρετώντας τους θαυμαστές της η Τζαμάλα γιόρτασε μαζί τους τη νίκη της και δήλωσε ότι «η ιστορία» και οι «οδύνες» της Ουκρανίας «ακούστηκαν».

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η Ουκρανή τραγουδίστρια κέρδισε τον 61ο μουσικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο «Globe Arena» της Στοκχόλμης με το τραγούδι «1944» το οποίο μιλά για τον εκτοπισμό των Τατάρων της Κριμαίας.

«Για εμένα αυτό σημαίνει ότι η ιστορία μου ακούστηκε, ότι η ιστορία των Τατάρων της Κριμαίας ακούστηκε, ότι η ιστορία της Ουκρανίας ακούστηκε, ότι οι οδύνες που ζήσαμε ακούστηκαν» είπε με δάκρυα στα μάτια η 32χρονη τραγουδίστρια.

Πολλοί Ρώσοι αξιωματούχοι, όπως σας έχουμε ενημερώσει, κατήγγειλαν μια «πολιτική» κι όχι μουσική νίκη που επιτεύχθηκε σε βάρος του Ρώσου υποψηφίου, Σεργκέι Λαζάρεφ, φαβορί στα προγνωστικά, ο οποίος επιπλέον κατέλαβε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία των τηλεθεατών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top