Σάλος: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χατζηγιάννης- Παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Θα πάει σε δίκη στις 25 Μαΐου

Σάλος: Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Χατζηγιάννης- Παραπέμπεται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος

Μπελάδες με την δικαιοσύνη έχει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τα εμβάσματα ύψου�� 5 εκατομμυρίων που είχε στείλει στην Κύπρο, όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσίευσε η Real News, η υπόθεση δεν τελείωσε με το ισόποσο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τραγουδιστή μιας και υπάρχει και το ποινικό σκέλος που τον οδηγεί σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Όπως αναφέρουν οι δικαστές οι πράξεις του τραγουδιστή, συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση. Μεταξύ των άλλων αναφέρουν πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης συγκάλυψε την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, την προσέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής. Παράλληλα υποστήριξαν πως η περιουσία αυτή προήλθε από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ποια είναι η θέση του τραγουδιστή σε όλο αυτό;

Ο ίδιος απάντησε μέσω ενός απολογητικού υπομνήματος στο οποίο και ισχυρίζεται πως για τα επίμαχα ποσά υπέβαλλε συμπληρωματικές δηλώσεις στην εφορία!

Περαιτέρω αναφέρει ότι το συνολικό ποσό των 4.999.643,41 ευρώ+330.000 ίσσον 5.285.643,41 ευρώ που εμβάστηκε από τον ίδιο στην αλλοδαπή αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ανωτέρω αντισυμβαλλόμενης του κυπριακής εταιρίας εφόσον προέρχονται από επενδύσεις δικών της αρχικά εμβασθέντων ποσών, καθώς και ότι σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος σε χρονικό διάστημα προγενέστερο του ελέγχου υπέβαλλε συμπληρωματικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, για τα οικονομικά έτη 2008, 2009 και 2010!

Η δίκη αναμένεται να γίνει στις 25 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χέρια ψηλά Mιχάλη Χατζηγιάννη! Έχασε τη «μάχη» για τους φόρους ο τραγουδιστής

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γιατί οδηγήθηκε σε «πιλοτική» δίκη για τα χρήματα που έβγαλε στην Κύπρο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top