Τα πρώτα λόγια της Τζαμάλα που έκανε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και κέρδισε την Eurovision

Τι λέει για την προγιαγιά της που είναι η πηγή έμπνευσης της για το τραγούδι

Τα πρώτα λόγια της Τζαμάλα που έκανε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και κέρδισε την Eurovision

​Χαρούμενη και γεμάτη ευγνωμοσύνη εμφανίστηκε στην πρώτη συνέντευξη Τύπου η φετινή νικήτρια της Eurovision, Τζαμάλα.

_AP68883.jpg
Η νεαρή σοπράνο από την Ουκρανία, η οποία κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή, κερδίζοντας τον διαγωνισμό μουσικής με ένα… μοιρολόι, μίλησε για την προγιαγιά της, την πηγή έμπνευσης της για το νικητήριο τραγούδι.

_AP68885.jpg
«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω πως νιώθω. Θα προτιμούσα όλα αυτά τα απαίσια πράγματα να μην είχαν συμβεί στην προγιαγιά μου και θα προτιμούσα ακόμη και να μην υπήρχε αυτό το τραγούδι» ανέφερε.

_AP68916.jpg
Η 32χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για τα συναισθήματα της μετά την αναπάντεχη νίκη της! «Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματα μου στα Αγγλικά. Ήταν απίστευτο. Ήταν τρελό. Ήμουν σίγουρη πως αν τραγουδήσεις για την αλήθεια, θα αγγίξεις πραγματικά τους ανθρώπους. Και είχα δίκιο» τόνισε.

_AP68951.jpg
Όσο για τα επόμενα σχέδια της; Η ίδια είπε: «Θα δουλέψω τον καινούργιο μου δίσκο, φυσικά. Θα βγει πολύ σύντομα. Ακόμη και σήμερα έγραψα ένα τραγούδι για αυτόν (τον δίσκο)».

_AP68975.jpg
Για την ιστορία η νικήτρια της Eurovision τραγούδησε για τον ξεριζωμό των εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών της από τα εδάφη τους στη Μαύρη Θάλασσα από τις δυνάμεις του Ιωσήφ Στάλιν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top