Σιγά μη σκάσουν για το φιάσκο στην Eurovision: Οι Argo πίνουν φρέντο στη Θεσσαλονίκη!

Tι είπαν στο «Live U» του Star για τον αποκλεισμό από την Eurovision

Σιγά μη σκάσουν για το φιάσκο στην Eurovision: Οι Argo πίνουν φρέντο στη Θεσσαλονίκη!

Στην καθημερινότητά τους επέστρεψαν oι Argo και το αυτάκι τους δεν φαίνεται να ιδρώνει παρά το ότι οι αντιδράσεις για το Βατερλό της Ελλάδας στη φετινή Eurovision δεν έχει τελειωμό. Τα μέλη του συγκροτήματος επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και, πίνοντας το καφεδάκι τους, μίλησαν στο «Live U» του Star για το διαγωνισμό και τον αποκλεισμό.

«Η γεύση είναι πάρα πολύ γλυκιά γιατί αποκτήσαμε μια ωραία εμπειρία. Περάσαμε πολύ ωραίες στιγμές και μαζί και με τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας», είπε η Χριστίνα Λαχανά, λες και τους στείλαμε στη Στοκχόλμη για... τουρισμό, προσθέτοντας πως άγχος υπήρχε αλλά ήταν το δημιουργικό.

Από την πλευρά της η Μαρία Έλμπρους δήλωσε πως εκείνη τη στιγμή στεναχωρήθηκαν για τον αποκλεισμό, αλλά η ζωή συνεχίζεται. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το ότι τους έγινε απευθείας ανάθεση και αποκλείστηκαν γνωστά ονόματα του πενταγράμμου που ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, όπως οι Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, αλλά και το ότι ο κόσμος δεν επέλεξε ούτε το τραγούδι, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος αρκέστηκε να πει ότι… δεν είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφτηκε, αλλά «κάποιοι άνθρωποι που άφησαν τα σπίτια τους για δύο μήνες και έκαναν ό,τι μπορούσαν».

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης έδωσε με τον καλύτερο τρόπο το στίγ��α για το πώς είναι μετά το φιάσκο στη Στοκχόλμη. Όπως είπε, ο ίδιος επέστρεψε... στις γυψοσανίδες, που είναι και η ασχολία του!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι Argo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΙΤΕ σε ένα λεπτό πώς θα είναι ο τελικός της Eurovision!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top