ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΓΚΑΦΑ του Ηλία Βρεττού: Ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Ελλάδα ενώ είχε αποκλειστεί!

Τρελό γέλιο με την ατάκα του τραγουδιστή για την Eurovision

ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΓΚΑΦΑ του Ηλία Βρεττού: Ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Ελλάδα ενώ είχε αποκλειστεί!

​Εντάξει, δεν βλέπουν όλοι Eurovision, αλλά το ότι η Ελλάδα αποκλείστηκε φέτος είναι γνωστό τοις πάσι! Εκτός, βέβαια, από τον Ηλία Βρεττό, ο οποίος ευχήθηκε… «καλή επιτυχία» στους Argo δύο ημέρες μετά το φιάσκο στο διαγωνισμό, προκαλώντας τρελό γέλιο!

«Με πιάνετε πάρα πολύ αδιάβαστο και ντρέπομαι. Θα ήθελα πάρα πολύ να την είχαν δει και να την είχα ακούσει την ελληνική συμμετοχή αλλά δεν είχα χρόνο», ανέφερε ο τραγουδιστής, όταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι, το βράδυ της Πέμπτης, στην πρεμιέρα του, για το πώς του φάνηκε η εμφάνιση των Argo. «Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα και στα παιδιά, να σκίσουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», συμπλήρωσε!

Πού να προλάβει να ενημερωθεί ο Ηλίας, όταν «οργώνει» τη χώρα για εμφανίσεις ταυτόχρονα με την προετοιμασία της πρεμιέρας; Μάλλον ούτε στα social media, όπου έγινε πανικός, πήρε κάτι το μάτι του…

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν πως η χώρα μας αποκλείστηκε την Τρίτη, ο τραγουδιτής έκανε έναν μορφασμό και πρόσθεσε χαριτολογώντας «σβήστε το όλο αυτό που είπα!», ενώ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Κύπρο, ρωτώντας αν έχει προκριθεί… για μην κάνει κι άλλη γκάφα!

Δείτε στο βίντεο το αστείο περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top