«ΒΟΜΒΑ»: 39χρονος φυλακισμένος δηλώνει γιος του Πρινς και διεκδικεί κληρονομιά!

Αίτηση στο δικαστήριο για τεστ DNA

«ΒΟΜΒΑ»: 39χρονος φυλακισμένος δηλώνει γιος του Πρινς και διεκδικεί κληρονομιά!

Τα πάνω κάτω φέρνει ένας 39χρονος κρατούμενος, που υποστηρίζει ότι είναι γιος του Πρινς και, ζητώντας τεστ DNA, διεκδικεί την περιουσία του καλλιτέχνη, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 57 ετών, στις 21 Απριλίου.

Ο Κάρλιν Κ. Γουίλιαμς, που κρατείται σε φυλακή του Κολοράντο, έχοντας καταδικαστεί σε κάθειρξη 92 μηνών για οπλοκατοχή ως μέλος συμμορίας, ζήτησε, μέσω του δικηγόρου του, να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι είναι γιος του Πρις.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο 39χρονος, τον Ιούλιο του 1976, η μητέρα του, Μάρσα Χένσον, είχε σεξουαλική επαφή με τον -18χρονο και άγνωστο τότε- Ρότζερ Νέλσον (τον Πρινς δηλαδή) σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Κάνσας, ενώ ο ίδιος ήρ��ε στον κόσμο στις 8 Απριλίου του 1977.

425803_330725806971457_402021270_n1.jpg

Το αίτημα του Κάρλιν για τεστ DNA κατατέθηκε στο δικαστήριο της Μινεσότα όπου οι υπόλοιποι συγγενείς του διάσημου τραγουδιστή διεκδικούν το μερίδιό τους από την περιουσία, η οποία εκτιμάται σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια.

πρινς1.jpg
(Απόσπασμα από την αίτηση που κατατέθηκε στο δικαστήριο)

Αν οι ισχυρισμοί του αποδειχθούν αληθινοί, ο 39χρονος, ο οποίος ασχολείται με την ραπ μουσική, έχει δικαίωμα να διεκδικήσει την περιουσία του Πρινς, όπως και οι δυο πρώην σύζυγοί του, Μανουέλα Τεστολίνι και Μάιτε Γκαρσία, αλλά και η αδερφή, Τίκα Νέλσον.

Σημειώνουμε πως ο μόνος αναγνωρισμένος γιος του Πρινς, ονόματι Μπόι Γκρέγκορι Νέλσον, απεβίωσε λίγο μετά την γέννηση του, το 1996, καθώς έπασχε από Σύνδρομο Φάιφερ, μια σπάνια γενετική δυσλειτουργία που επηρεάζει το κρανίο και τα κόκκαλα σε χέρια και πόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε πάρει ισχυρό αναλγητικό πριν πεθάνει ο Πρινς – Τι έδειξε η νεκροψία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top