ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Οι Argo μιλάνε για το φιάσκο της Eurovision

Πως αισθάνοντ��ι που δεν θα είναι στη Στοκχόλμη τη μεγάλη βραδιά/Πρώτη ανάρτηση: 11/05/2016 17:45

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Οι Argo μιλάνε για το φιάσκο της Eurovision

​Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό τους από τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, οι Argo μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την βραδιά του ημιτελικού!

«Είναι πολύ ανθρώπινο να στενοχωρηθούμε αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Κάποιοι περνάνε, κάποιοι αποχωρούν. Όλοι τα κατάφεραν πάνω στη σκηνή και αυτό είναι μία μοναδική εμπειρία και μόνο όσοι ανέβουν πάνω (στη σκηνή)θα μπορέσουν να τη ζήσουν. Οπότε αυτό είναι και το μεγαλύτερο πράγμα που αποκομίσαμε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Έλμπους με την Χριστίνα Λαχανά να προσθέτει:

«Αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν κάναμε λάθος. Αυτό που έγινε(σ.σ: ο αποκλεισμός τους) έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία. Αυτό δεν το προβλέπεις. Εμείς αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να είμαστε αξιοπρεπείς πάνω στη σκηνή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι γι' αυτό που κάναμε. Δεν νιώθουμε πως δεν νικήσαμε. Νικήσαμε ούτως ή άλλως».

Την δική του άποψη εξέφρασε και ο άντρας της παρέας, Βλαδίμηρος Σοφιανίδης:

«Ήμασταν αφοσιωμένοι στο κομμάτι που αφορά την εμφάνιση μας πάνω στη σκηνή γιατί οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα δεν αφορούσαν εμάς, αλλά ανθρώπους που μας πλαισίωναν και αυτοί κανόνιζαν το τι θα κάνουμε και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί η ελληνική αποστολή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top