Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε το ΠΑΡΑΠΟΝΟ που έχει από την μητέρα της

Γιατί απομακρύνθηκε όταν ήταν στην εφηβεία;

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε το ΠΑΡΑΠΟΝΟ που έχει από την μητέρα της
Την Ημέρα της Μητέρας γιορτάζει σήμερα η Βίκυ Καγιά και φωτογραφίζεται με την μητέρα της για το περιοδικό People, αποκαλύπτοντας όλα όσα την ενώνουν, αλλά και την χωρίζουν από την μαμά της.

«Η σχέση με τη μαμά μου πέρασε από πολλά στάδια», λέει η ίδια κ��ι συνεχίζει: «Όταν ήμουν παιδί, ήμασταν πολύ κοντά, αλλά στην εφηβεία απομακρύνθηκα, χωρίς αυτό βέβαια να επηρεάσει το μεταξύ μας δέσιμο. Εκείνη, όμως, την περίοδο είχα ξεκινήσει ήδη να εργάζομαι πολύ ως μοντέλο και η μαμά μου δεν με υποστήριζε όσο επιθυμούσα σε αυτό, σε αντίθεση με τον μπαμπά μου».

«Η Αλεξάνδρα έχει παραδοσιακές αξίες και άρχισα να τις εκτιμώ όταν συνειδητοποίησα πως χάρη σε αυτές διαμόρφωσα το χαρακτήρα που έχω σήμερα, αλλά και τον επαγγελματισμό μου. Όσα με τσάτιζαν και με έκαναν να αντιδρώ στην εφηβεία μου, όπως ο προγραμματισμός, η αυστηρότητα, η απαίτηση για συνέπεια και η ειλικρίνεια, τελικά μόνο καλό μού έκαναν, γιατί έγινα πολύ ανεξάρτητη και καλή επαγγελματίας» εξομολογείται.

Πώς είναι σήμερα η σχέση τους; «Από τότε που γέννησα την Μπιάνκα, η μαμά μου έγινε μια στοργική γιαγιά. Πραγματικά την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ που είναι δίπλα μου και με βοηθάει τόσο πολύ στο μεγάλωμα της κόρης μου. Δεν της το είχα ότι θα είναι τόσο παραδοσιακή γιαγιά, καθώς η Αλεξάνδρα είναι πολύ νέα σε ηλικία» λέει κλείνοντας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top