ΕΡΙΞΕ το Instagram με τα λόγια της η Ρούλα Ρέβη-Πέρασε πολλά αλλά... έγινε ΜΑΝΑ!

Συγκλονίζει ο Γολγοθάς της φωτογράφου...

ΕΡΙΞΕ το Instagram με τα λόγια της η Ρούλα Ρέβη-Πέρασε πολλά αλλά... έγινε ΜΑΝΑ!

Ανατριχιαστική και άκρως συγκινητική είναι η περιγραφή της Ρούλας Ρέβη, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας!

ρουλα3.jpg
Είναι η πρώτη φορά που γιορτάζει η φωτογράφος αυτή τη μέρα και με μια ανάρτηση… κατάφερε να λυγίσει το Instagram! H σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα περιγράφει τι πέρασε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά τα μωρά της.

ρουλα5.jpg

ρουλα4.jpg
«Μάνα... 2 αποκολλήσεις, μετάγγιση αίματος, περίδεση τραχήλου, ενδοηπατική χολόσταση, ζάχαρο, 72 μέρες ακίνητη, 72 μέρες με ένα ορό στα τρύπια χέρια μου, καισαρική την 33η εβδομάδα, τα μωρά μου 30 μέρες στις θερμοκοιτίδες του Ιασώ, ένας υπέροχος γιατρός (Παναγιώτης Ψαθάς) που με κοίταζε βαθιά μέσα στα μάτια, ο 6ος όροφος στο Ιασώ και τα κορίτσια του, η υπέροχη Μαρίνα Αντωνιάδου στη μονάδα, η αδελφή μου, η πολύτιμη αδελφή μου, οι λίγοι αλλά καλοί μου φίλοι, η φανταστική ψυχοθεραπεύτρια μου, ένας μαγικός και αξιολάτρευτος σύντροφος δίπλα μου κάθε ώρα και στιγμή με ένα τεράστιο χαμόγελο.

ρουλα.jpg
Κάποτε όταν θα σταματήσουν τα δάκρυα να τρέχουν σαν ποτάμι και θα μπορώ να διηγηθώ το ταξίδι μου στα παιδιά μου… τα παιδιά μου… τα παιδιά μου… Μπορώ να λέω «παιδιά μου»… Αν θα το ξαναέκανα;;; Αύριο κιόλας ή μάλλον τώρα αμέσως θα τα έκανα όλα ξανά από την αρχή, γιατί έγινα ΟΛΟΚΛΗΡΗ, έγινα… ΜΑΝΑ»

ρεβη.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top