Συγκινεί Ελληνίδα celebrity:Όσα λέει για τον καρκίνο, τον θάνατο του άντρα της και την κόρη της

«Η Βιργινία με προσέχει περισσότερο από όσο την προσέχω εγώ»

Συγκινεί Ελληνίδα celebrity:Όσα λέει για τον καρκίνο, τον θάνατο του άντρα της και την κόρη της
Μια άκρως αποκαλυπτική και παράλληλα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε στο People, η Τένια Μακρή.

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας που είναι αύριο 8 Μαΐου πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της Βιργινία.
tenia-makri-mamma-mia-people-152.jpg

Αναφερόμενη στη σχέση που έχουν οι δυο του είπε: «Με τη Βιργινία έχω σχέση μαμάς – κόρης, μια τρυφερή φιλική σχέση, αλλά κρατάμε και οι δύο κάποια στεγανά: Θα μου πει όσα μπορεί να εκμυστηρευτεί μια κόρη στη μητέρα της. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό και τη θαυμάζω για όσα έχει καταφέρει» και πρόσθεσε: «Η κόρη μου ήρθε στον κόσμο έπειτα από μια σ��νειδητή απόφαση που πήραμε με τον μπαμπά της. Νιώσαμε ώριμοι να φέρουμε ένα παιδί στο κόσμο και του αφιερωθήκαμε. Σίγουρα χρησιμοποίησα τις γνώσεις ψυχολογίας στο μεγάλωμα του παιδιού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν κάναμε λάθη, καθώς δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα».

Η ίδια θεωρεί πως δεν υπήρξε ποτέ αυστηρή μητέρα. «Ήμουν σωστή μαμά. Ακόμα και σήμερα θα εκφράσω την αλήθεια μου, χωρίς να πληγώσω την κόρη μου, θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί της, χωρίς να την υποχρεώσω να τις ακολουθήσει», συμπλήρωσε.

Μετά το θάνατο του μπαμπά της, η Βιργινία έγινε πιο προστατευτική απέναντι στη μητέρα της. «Όταν “έφυγε” ο άντρας μου, δεν μπορώ να πω πως δέθηκα περισσότερο με την κόρη μου, η οποία τότε ήταν 21 ετών και σπούδαζε στο εξωτερικό, καθώς είχαμε πάντα μια εξαιρετική σχέση. Όμως, έπειτα από το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και την περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου, η Βιργινία έγινε πιο προστατευτική απέναντί μου. Με προσέχει περισσότερο από όσο την προσέχω εγώ» παραδέχτηκε. Μαμά και κόρη περνούν πολλές ώρες μαζί. «Επιδιώκουμε να φάμε μαζί το βράδυ, μας αρέσει να βλέπουμε ταινίες, να απολαμβάνουμε τον ήλιο στη θάλασσα και να καλούμε τους φίλους στο σπίτι».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top