Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει με ανυπομονησία τον πελαργό-Το μήνυμα στην κοιλίτσα!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει με ανυπομονησία τον πελαργό-Το μήνυμα στην κοιλίτσα!
Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τον Γιάννη Βαρδή και την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά!

Από μέρα σε μέρα πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτα τους. Και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να υποδεχτούν την κορούλα τους, η οποία θα πάρει το όνομα Κατερίνα.
020416115050_0227.jpg

Η αποκάλυψη για το όνομα έγινε σε πρόσφατη συνέντευξη τους στο περιοδικό «ΟΚ», όπου δήλωσαν: «Για έναν περίεργο λόγο είχε καρφωθείς το μυαλό μου ότι θα ήταν αγοράκι. Ίσως επειδή αισθάνθηκα ότι πήρα εντολή από ψηλά για να κάνω οικογένεια. (…) Αλλά τελικά, όταν ο γιατρός μας είπε ότι θα είναι κοριτσάκι συνειδητοποίησα ότι αυτό ήθελα πάντα στη ζωή μου. Θα τη βαφτίσουμε Κατερίνα, που ήταν το όνομα της γιαγιάς μου».

Σήμερα ο τραγουδιστής ανήρτησε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα φωτογράφισε την φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του, η οποία πάνω με τη βοήθεια κάποιας αλοιφής γράφει τα αρχικά των ονομάτων τους και μια καρδούλα!

Στην λεζάντα έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα που συγκίνησε τους πάντες: «Έρχεται στη ζωή μας ένα μεγάλο δώρο. Το πολυτιμότερο δώρο. Το όνομα αυτής θα είναι Κατερίνα. Γίνεσαι παππούς μπαμπά μου!!!».
σξσξ.jpg





Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top