ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τη διάλυση των OΝΕ: «Ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε να τελειώσει το συγκρότημα»!

Πώς αντέδρασαν τα μέλη του boy band που μεσουρανούσε στα ‘90s

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τη διάλυση των OΝΕ: «Ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε να τελειώσει το συγκρότημα»!

Το ότι η διάλυση των ONE, του ποπ συγκροτήματος που έκανε τεράστια επιτυχία στα ‘90s και τα κορίτσια να παραληρούν, ήταν απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους, εξομολογήθηκε ένα εκ των μελών του!

«Ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε να το τελειώσει το συγκρότημα πριν αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Εμείς πιστεύαμε ότι είχαμε πολλά χρόνια μπροστά μας», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», ο Δήμος Μπέκε, που πήρε τη θέση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου όταν αποχώρησε, το 2003.

0001170_MENEGAKI_ONE_PROINOS_CAFES_120304 (800x626).jpg
(To συγκρότημα σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη)

Οι ONE -που αποτελούταν από τους Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Δημήτρη Κουτσαβλάκη, Αργύρη Ναστόπουλο και Πάνο Τσερπέ- δημιουργήθηκαν από τον συνθέτη το 1999 και σταμάτησαν την πορεία τους το 2004. Εκτός από τις επιτυχίες, όπως τα «Moro Mou», «Μάτια Μου», «Έχω Τόσα Να Σου Πω» και «Πεθαίνω», κατέκτησαν την 6η θέση στην Eurovision του 2002, με το «Gimme», για την Κύπρο. Μάλιστα, επανενώθηκαν, 11 χρόνια από τη διάλυσή τους, για μία και μοναδική φορά, στον ελληνικό τελικό της Eurovision, το 2015, στον οποίο ερμήνευσαν το τραγούδι αυτό.

c45537125d4ac18042149fb910e0cf2f.jpg
(Οι ΟΝΕ με τον Δήμο Μπέκε στη θέση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου)

«Έχω κρατήσει τις πιο τρυφερές εμπειρίες, κάτι πολύ μοναδικό, να τραγουδάς μπροστά σε 10.000 κόσμο, την αγάπη που είχαμε από τους fans. Ήταν πάρα πολύ οργανωμένο αυτό, είχαμε χρυσούς δίσκους, πλατινένιους, ήμασταν στην κορυφή. Ήταν ότι πιο καλό συνέβαινε στη ζωή μου. Απλά ε��εί που πήγα να το χαρώ λίγο, μου το πήρανε. Ήμουν πιο μικρός και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Αν συνέβαινε τώρα, νομίζω ότι θα το διαχειριζόμουν καλύτερα. Τότε έπαθα σοκ, όπως όλοι μας. Δεν το περιμέναμε», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, ο Δήμος παραδέχθηκε ότι μετά τη διάλυση του συγκροτήματος έπαθε κατάθλιψη και κλείστηκε στον εαυτό του! «Απογοητεύεσαι και δεν ξέρεις τι θα κάνεις γιατί είσαι μέλος ενός συγκροτήματος, ξαφνικά είσαι μόνος, πρέπει να δεις τι θα κάνεις, με τις εταιρίες. Όταν διαλυθήκαμε, κάποιες πόρτες ήταν κλειστές. Έκανα κακό στον εαυτό μου. Κλείστηκα στο σπίτι, μπορεί να μην απαντούσα στα τηλέφωνα κάποια περίοδο, μπορεί να είχα λίγο κατάθλιψη, λίγο μαράζι, αλλά επειδή θέλω και προσπαθώ να είμαι καλά, αυτό με κρατάει ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top