Ξεσπά η Μαντόνα: Έδειξε στήθος και οπίσθια για... τις γυναίκες!

Σαρωτική απάντηση σε όσους επέκριναν την εμφάνισή της στο Met Gala

Ξεσπά η Μαντόνα: Έδειξε στήθος και οπίσθια για... τις γυναίκες!

​Σε… πολιτική δήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών απέδωσε η Μαντόνα την άκρως αποκαλυπτική εμφάνισή της στο πρόσφατο Met Gala, όπου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εμφανίστηκε με το στήθος και τα οπίσθια στη φόρα!

Η 57χρονη σταρ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και, κυρίως, αρνητικά, καθώς στα λεγόμενα «Όσκαρ της Μόδας», την περασμένη Δευτέρα, φόρεσε μία μαύρη δημιουργία, με την «υπογραφή» του οίκου Givenchy, που είχε δαντέλα στο μπούστο και τα οπίσθια, αφήνοντάς τα σε δημόσια θέα.

0504-madonna-inset-810x960.jpg

«Δεν θα απολογηθώ για τίποτα, θα παραμείνω αντάρτης σε αυτή τη ζωή. Ακολουθήστε με στον αγώνα μου για την ισότητα των δύο φύλων», έγραψε στο Instagram η Μαντόνα, σε μία χειμαρρώδη ανάρτηση, το βράδυ της Τετάρτης, δύο ημέρες μετά το event.

Απαντώντας στα «πυρά» που δέχθηκε, η «βασίλισσα της ποπ» έκανε λόγο για διακρίσεις και σεξιστικά σχόλια που γίνονται στις γυναίκες λόγω ηλικίας, ενώ τόνισε πως δεν φοβάται να δείξει το δρόμο στις επόμενες γενιές και δεν πρόκειται να αλλάξει γι’ αυτούς που την επικρίνουν.

Αναλυτικά, η απάντηση της τραγουδίστριας:

«Αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των γκέι σε όλο τον κόσμο. Σε ότι αφορά την ηλικία των γυναικών βρισκόμαστε ακόμα στο σκοτάδι. Το φόρεμά μου στο Met Gala ήταν μια πολιτική δήλωση και μια δήλωση μόδας. Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους λόγω ηλικίας είναι η απόδειξη ότι ζουν σε μια σεξιστική κοινωνία. Δεν φοράω παρωπίδες και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή αν δεν είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Έτσι άλλαξε η Ιστορία.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που ντύνομαι είναι απλά μια αντανάκλαση της προκατάληψης σας. Δεν φοβάμαι να δείξω το δρόμο σε όλα τα κορίτσια πίσω μου! Η Νίνα Σιμόν είπε κάποτε: “o ορισμός της ελευθερίας είναι ατρόμητος”. Δεν θα απολογηθώ για τίποτα, θα παραμείνω αντάρτης σε αυτή τη ζωή. Ακολουθήστε με στον αγώνα μου για την ισότητα των δύο φύλων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top