ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Γιάννης Αγγελάκης πριν πεθάνει!

Η παράσταση στην οποία συμμετείχε, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει...

ΑΥΤΟΣ είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Γιάννης Αγγελάκης πριν πεθάνει!

​Στη σκηνή θα ανέβαινε σήμερα, Πέ��πτη, ο Γιάννης Αγγελάκης, ωστόσο, ο αιφνιδιαστικός του θάνατος δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τα σχέδιά του! Μάλιστα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, μίλησε με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, που συμμετείχε στην παράσταση.

Κατά τη διάρκεια του «ΦΜ Live», ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον ηθοποιό και make-up artist, που βρέθηκε νεκρός το Μεγάλο Σάββατο, σε ηλικία 46 ετών, στο σπίτι του και έκανε αποκαλύψεις για τις τελευταίες του στιγμές.

«Ο Γιάννης ήταν ένας πολυτάλαντος άνθρωπος. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ταλαντούχος και εύθυμος άνθρωπος. Τον γνώρισα ως μακιγιέρ και είχαμε συνεργαστεί κιόλας για ένα χρονικό διάστημα. Ήταν εξαιρετικός, ήταν αυτός που έκανε το πρόσωπο της Ρούλας … φεγγάρι. Ξεκινήσαμε το 2012, όταν ανοίξαμε το “Shamone”, με τον Γιάννη να κάνει προγράμματα. Ήταν πολύ στενός μου συνεργάτης και είχαμε πει πολλά πράγματα», είπε ο παρουσιαστής του Star.

Αναφερόμενος σε όσα δεν πρόλαβε να κάνει ο Γιάννης, η κηδεία του οποίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Φώτης πρόσθεσε: «απόψε θα ήταν στο “Shamone”, για την βραδιά Eurovision. Υποτίθεται ότι ο Γιάννης “έφυγε” την Πέμπτη το βράδυ, το απόγευμα ο Χριστοφόρου επικοινώνησε μαζί του για να κανονίσουν τη χθεσινή πρόβα. Λυπάμαι πάρα πολύ που έφυγε από τη ζωή μου»!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Φώτης για τον Γιάννη Αγγελάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top