Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Για Πάσχα στη Μύκονο με την 14 μηνών κόρη τους (VIDEO)

Χαζομπαμπάς εν δράσει ο τραγουδιστής-Δείτε τον να σέρνει το καροτσάκι της μικρής Ελένης στα σοκάκια του νησιού

​Το αγαπημένο τους νησί, την Μύκονο, επέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Αντώνης Ρέμος και Υβόννη Μπόσνιακ, ώστε να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

remos1.jpg
Ο 46χρονος τραγουδιστής και η σύντροφός του, βρέθηκαν στο «Νησί των Ανέμων» από την Μεγάλη Τρίτη, με την 14 μηνών κόρη τους Ελένη, διαμένοντας στο εξοχικό που διατηρεί ο Αντώνης Ρέμος στην περιοχή Φωκός της Μυκόνου.

remos4.jpg
Λίγο πριν αναχωρήσει για το Σύδνεϋ (όπου έχει προγραμματισμένη συναυλία το Σάββατο 14 Μαϊου στη μνήμη του φίλου του Παντελή Παντελίδη), ο τραγουδιστής αφιέρωσε όλο του τον χρόνο, στις γυναίκες της ζωής του.

remos5.jpg
Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικο�� «ΟΚ!», ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, απόλαυσαν ήρεμες οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο, παρέα με τον κολλητό φίλο του τραγουδιστή, και νονό της μικρής Ελένης, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί με την σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου.

remos6.jpg
Όσο για τον Αντώνη Ρέμο; Ήταν… χαζομπαμπάς εν δράσει, με την κάμερα του Mykonos Live TV να τον τσακώνει την ώρα που έκανε βόλτα στα Ματογιάννια, σέρνοντας το καρότσι της 14 μηνών κόρης του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, αφού ο ερχομός της άλλαξε εντελώς την ζωή του.

(Το ζευγάρι το βράδυ της Ανάστασης)

0134_ANTONIS_REMOS_YVONNE_BOSNJAK_3042016.jpg
0186_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_3042016.jpg
0194_YVONNE_BOSNJAK_ANTONIS_REMOS_3042016.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top