«Έφαγε» τη θέση της Τζολί στον ΟΗΕ η Κέιτ Μπλάνσετ!

Νέα πρέσβειρα καλής θέλησης για τους πρόσφυγες

«Έφαγε» τη θέση της Τζολί στον ΟΗΕ η Κέιτ Μπλάνσετ!

Αλλαγή σκυτάλης στον ΟΗΕ: μετά από πολλά χρόνια, αλλά και την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα, η Αντζελίνα Τζολί παύει να είναι πρέσβειρα Καλής Θέλησης για τους πρόσφυγες και τη θέση της παίρνει η Κέιτ Μπλάνσετ!

Την ανακοίνωση έκανε η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες (HCR), τονίζοντας πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα προσφέρει τις υπηρεσίες της προκειμένου να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση του πλανήτη για το δράμα των προσφύγων, μεσούσης μιας προσφυγικής κρίσης χωρίς προηγούμενο.

«Είμαι βαθιά υπερήφανη που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο», δήλωσε η 44χρονη σταρ, υπογραμμίζοντας ότι «διανύουμε μια περίοδο κρίσης χωρίς προηγούμενο και πρέπει να υπάρχει καταμερισμός των ευθυνών σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πρόσφατα, η Κέιτ Μπλάνσετ επισκέφθηκε την Ιορδανία για να παρακολουθήσει τις επιχειρήσεις αρωγής για τους Σύρους πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους τα τελευταία πέντε χρόνια, λόγω του πολέμου που μαίνεται στην χώρα τους.

«Είναι σαν να προσεγγίζουμε ένα σταυροδρόμι: θα επιλέξουμε τον δρόμο της συμπόνιας ή εκείνον τ��ς αδιαλλαξίας;», διερωτήθηκε η ηθοποιός και κατέληξε: «ως μητέρα θέλω τα παιδιά μου να επιλέξουν το δρόμο της συμπόνιας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top