Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας για το οποίο την απέλυσαν!

«Ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν»

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας για το οποίο την απέλυσαν!

Το ότι την απέλυσαν εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας εξομολογείται Ελληνίδα ηθοποιός και δεν διστάζει να παραδεχθεί πως «ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν»!

«Μια ημέρα είχα γύρισμα και δεν μπορούσα να σηκώσω το χέρι μου και να πάρω τηλέφωνο να ειδοποιήσω πως δεν μπορούσα να πάω. Τελικά, με τα χίλια ζόρια τα κατάφερα, τους εξήγησα τι μου συνέβαινε, ζήτησα συγνώμη από την παραγωγή και εκείνοι, αντί να με καταλάβουν και να με αφήσουν λίγο να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ, με απέλυσαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Γενικά, ο χώρος μου είναι πολύ σκληρός. Μου έχει δώσει αμέτρητες πίκρες», λέει, στο περιοδικό «People», η Ελευθερία Ρήγου.

Η ηθοποιός -που έγινε γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των ‘90s, όπως οι «Ασυνήθεις Ύποπτοι», «Φτερά του Έρωτα», «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Αέρινες Σιωπές» και «Άρωμα γυναίκας»- τονίζει πως δεν νοσταλγεί τίποτα από την περίοδο που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας: «ήμουν μια μηχανή που δούλευε και ποτέ δεν χαιρόταν. Ίσως δεν είχα την ωριμότητα να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συνέβαινε τότε. Ζύγιζα μόλις 48 κιλά, δεν προλάβαινα να φάω, να κοιμηθώ. Ήμουν σε δύο σίριαλ, ένα καθημερινό και ένα εβδομαδιαίο, έκανα παράλληλα και θέατρο. Ένας φρενήρης ρυθμός που δεν τον άντεξα και κάποια στιγμή κατέβασα ρολά».

«Τώρα πια αισθάνομαι σίγουρη και έτοιμη. Έχω φι��οσοφήσει πολλά πράγματα, πέρασα από μια μεγάλη περίοδο θλίψης, έκανα έξι χρόνια ψυχοθεραπεία, και ως μέλος γκρουπ και ατομική. Βρήκα τρόπους για να μάθω ποια είμαι και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βγει από τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμουν. Με αποδέχτηκα 100%, έτσι όπως είμαι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματά μου, τις ταραχές και τις μαυρίλες μου, και κατάλαβα πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη ζωή παρά μόνο ένας φωτεινός δρόμος. Τα υπόλοιπα τα δημιουργούμε εμείς και όταν το συνειδητοποιήσουμε, θα λυτρωθούμε», συνεχίζει η ίδια, ενώ παραδέχεται πως τα σχόλια που έκαναν στο Ίντερνετ, επειδή είχε πάρει πολλά κιλά, την ταρακούνησαν και την έκαναν να αρχίσει δίαιτα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top