Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα-Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της μοναχοκόρης της!

Είχαν δεσμό τέσσερα χρόνια

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα-Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της μοναχοκόρης της!

Δύσκολες ώρες περνάει η Μαρινέλλα καθώς πριν λίγες ημέρες, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο Φρέντυ Σερπιέρης.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια του ελληνικού πενταγράμμου είχε σχέση με τον διακεκριμένο αθλητή τέσσερα χρόνια. Οι δυο τους δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως η Μαρινέλλα γέννησε το 1973 τον καρπό του έρωτά τους, την μοναχοκόρη της Τζωρτζίνα.

2776_MARINELA_ME_TIN_KORI_TIS_TZORTZINA_SERPIERI_16042010.jpg
O Φρέντυ Σερπιέρης διετέλεσε Πρόεδρος και ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ενώ ως αθλητής της Ιππασίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας, Βαλκανιονίκης και επίσης πρόεδρος της επιτροπής ιππασίας που υπαγόταν στο ΣΕΓΑΣ καθώς και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας.

4144_TIMOS_DASKALOPOYLOS_MARINELA_TZORTZINA_SERPIERI_29012013.jpg
Ο γιος της πρωταθλήτριας Γαλλίας και Ολυμπιονίκης το 1924 στο τένις, Ντιντί Βλαστού, διετέλεσε Α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος (1975 - 1983, 1990 - 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 - 1989) και επίτιμος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας ενώ με δικές του ενέργειες απέκτησε η Ελληνική ιππασία τον χώρο της Μαρκόπουλο.



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top