ΔΕΙΤΕ τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» να πίνει ρακή στην Κρήτη – Τι λέει για την Ελλάδα!

Πρωταγωνιστής σε ντοκιμαντέρ για το ελληνικό νησί ο Ρόμπερτ Πάουελ

ΔΕΙΤΕ τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» να πίνει ρακή στην Κρήτη – Τι λέει για την Ελλάδα!

​Μπορεί αυτές τις μέρες στην τηλεόραση να βιώνει σε πολλοστή επανάληψη το Θείο Πάθος ως «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», ωστόσο, ο Ρόμπερτ Πάουελ ετοιμάζεται να βγει στην τηλεόραση ως καθηγητής Ιστορίας, σε ντοκιμαντέρ για την Κρήτη, την οποία και επισκέφθηκε!

Ο Βρετανός ηθοποιός, που σήμερα είναι 72 ετών, βρέθηκε στο ελληνικό νησί πέρσι, τέτοιες μέρες, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ο πρωταγωνιστής του «Creta Divina» (σ.σ. «Θεϊκή Κρήτη») του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Φώτη Κωνσταντινίδη.

240415104513_3581.jpg

Στο ντοκιμαντέρ, ο πιο γνωστός τηλεοπτικός Ιησούς υποδύεται ένα Βρετανό χήρο, καθηγητή Ιστορίας και ερασιτέχνη βοτανολόγο, που αναζητεί ένα βότανο το οποίο φύεται μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης. Μέσα από την αναζήτησή του, θα ταξιδέψει το κοινό στην σπουδαία ιστορία του νησιού, καθώς γυρίσματα έγιναν σε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Κνωσός, η Φαιστός, το Δικταίο Άντρο, η Γόρτυνα, η Ζάκρος, η Σπλάντζια και το Καστέλι, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου.

240415104515_5182.jpg

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, βλέπουμε τον Πάουελ να συνομιλεί με κατοίκους και να πίνει ρακές μαζί τους, ενώ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Κρήτη TV», δηλώνει ευχαριστημένος που οι άνθρωποι τον θυμούνται «με τόση καλοσύνη και γενναιοδωρία» παρά το ότι έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από την υπερπαραγωγή του Φράνκο Τζεφιρέλι.

240415104517_7596.jpg

«Υπάρχει μία λέξη που μοιραζόμαστε όλοι από το 2007 – 2008: λιτότητα! Όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για την Ελλάδα, κι εγώ είμαι ένας από αυτούς, έχουμε συναίσθηση για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα», έλεγε ο ηθοποιός για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, ενώ εξέφραζε τη βεβαιότητα ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα επιστρέψουν κάποια στιγμή στη χώρα μας!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατάρα! Ο Έλληνας «Χριστός» κατέληξε άστεγος και στα αζήτητα του νεκροτομείου!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: O «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» πίνει και καπνίζει πάνω στο σταυρό!

ΦΩΤΟ: Η σοκαριστική αλλαγή του Ιωάννη του Βαπτιστή από το «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top