Οι αποκαλύψεις του Λεμπιδάκη μετά τη συνάντησή του με την μητέρα του Παντελίδη

Διαβάστε τι ανέφερε ο ίδιος με την άδεια της κα Αθηνάς

Οι αποκαλύψεις του Λεμπιδάκη μετά τη συνάντησή του με την μητέρα του Παντελίδη

Για τη συνάντηση που είχε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, έγραψε σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό του blog, ο στενός συνεργάτης του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Χάρης Λεμπιδάκης.

pantelidis_533_355.jpg
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, η κα Αθηνά «έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα» για τον τραγικό χαμό του παιδιού της και «θέλει να μάθει την αλήθεια».

Μάλιστα, με την άδειά της μετέφερε, μεταξύ άλλων, το εξής: «Θέλει να διαψεύσει... αυτό που γράφτηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι θα πάρουν ένα εκατομμύριο ευρώ από την ασφάλεια που είχε ο Παντελής. Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και όχι για θάνατο».

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Χάρη Λεμπιδάκη

«Συνάντησα την Αθηνά Παν��ελίδη στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια. Ήθελα και της είχα ζητήσει να την δω για να τους δώσω μια εικόνα που έφερα από τους Άγιους Τόπους. Με χαρά με δέχτηκε και μείναμε μαζί για μια ώρα περίπου. Η στάση μου μέχρι στιγμής όσο αφορά την οικογένεια που είχα καθημερινή επαφή μαζί τους και πολύ καλή σχέση ήθελα όλο αυτό το διάστημα να είναι τόσο όσο. Και τι εννοώ μ αυτό. Δε μπορείς στον πόνο τους να είσαι συνέχεια εκεί αλλά δε μπορείς να εξαφανιστείς επειδή έφυγε ο Παντελής. Και μη ξεχνάτε ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου παρά την φιλία και τον πόνο παραμένει για κάποιους που μπορεί να σε βλέπουν ως κατάσκοπο δίπλα στην οικογένεια. Και είχα ακούσει από κάποια άτομα δίκαια ή άδικα μομφές και κριτική. Αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι και μέχρι ενός σημείου είναι σωστό. Η κυρία Αθηνά έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για όσα μου είπε χωρίς αναστολές. Απλά θέλει να μάθει την αλήθεια. Θέλει να διαψεύσει πολλά από όσα γράφτηκαν και ένα τελευταίο που έχω και την άδειά της να το μεταφέρω είναι αυτό που γράφτηκε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ότι θα πάρουν ένα εκατομμύριο ευρώ από την ασφάλεια που είχε ο Παντελής. Ο Παντελής είχε ασφάλεια νοσοκομειακή και όχι για θάνατο. Δεν ήθελε η μητέρα του να του κάνει ασφάλεια και να περιέχει μέσα και την περίπτωση θανάτου. Δ�� μπορούσε να το φανταστεί ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Άρα αυτό που γράφτηκε δεν ισχύει. Κόσμος μπαίνει και βγαίνει από τα δυο μαγαζιά που έχουν. Είναι δίπλα τους. Μαζί με τον Σταύρο τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά προσπαθούν να δουν την επόμενη μέρα με ψυχραιμία και με τον πόνο να τους διακατέχει και να είναι τρομερά δύσκολο να φύγει από την καρδιά τους. Μου τόνισε πάνω από πέντε φορές ότι θέλει να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Δεν είναι διαθετημένη να βγει να μιλήσει αλλά αν δε δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της δεν αποκλείεται να προχωρήσει. Τι να πει κάποιος εκτός από να έχουν δύναμη αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ ήμουν δίπλα τους και διακριτικά θα παραμείνω. Και το τονίζω ότι έχω την έγκριση της κυρίας Αθηνάς που μεταφέρω κάποιες από τις σκέψεις της.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top