Λαμπαδηδρόμος κάτω από την Ακρόπολη ο Ρουβάς – Σήμερα η τελετή παράδοσης της Φλόγας

«Ελλάδα Μπορείς» το κοινό μήνυμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Λαμπαδηδρόμος κάτω από την Ακρόπολη ο Ρουβάς – Σήμερα η τελετή παράδοσης της Φλόγας

​Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ένας εκ των λαμπαδηδρόμων που έφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα κάτω από το σύμβολο του ελληνισμού, την Ακρόπολη, όπου την οδήγησαν Έλληνες Ολυμπιονίκες υπό τον Πύρρο Δήμα.

Μία ημέρα πριν τελετή παράδοσης, σήμερα, στις 05:00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτέρευσε στο βωμό του Μουσείου της Ακρόπολης.

Sakis_24 (800x534).jpg

Ο Σάκης Ρουβάς, ως επικεφαλής του προγράμματος στήριξης της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, έτρεξε με τη δάδα για περίπου 250 μέτρα, από το Ηρώδειο προς τον Παρθενώνα, ενώ τη Φλόγα ανέβασε στον Ιερό Βράχο ο Πύρρος Δήμας, μαζί με τους Βούλα Κοζομπόλη, Γεωργία Ελληνάκη, Αγγελική Καραπατάκη, Εύη Μωραϊτίδου, Βιργινία Κραβαριώτη και Νίκο Δεληγιάννη.

Sakis_27 (534x800).jpg

Τα βλέμματα όλου του κόσμου θα στραφούν σήμερα στην Αθήνα, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα γίνει η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ σε ισχύ είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα σημεία από τα οποία θα περάσει η Φλόγα, αλλά και στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου θα γίνει η τελετή.

Sakis_29 (534x800).jpg

Δείτε στο βίντεο τον Σάκη Ρουβά λαμπαδηδρόμο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top