Διχάζει βίντεο του Βασίλειου Κωστέτσου με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη!

«Η ζωή δεν είναι μόνο σαμπάνιες και φλας… Κατέρρευσα»

Διχάζει βίντεο του Βασίλειου Κωστέτσου με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη!

Διφορούμενα σχόλια έχει προκαλέσει ένα βίντεο που «ανέβασε» στα social media ο Βασίλειος Κωστέτσος με το δράμα των προσφύγων στην Ειδομένη!

«Θεέ μου... Γιατί...!», έγραψε ο σχεδιαστής στο Instagram και δημοσίευσε βίντεο από το σημείο όπου έχουν εγκλωβιστεί χιλιάδες ψυχές εδώ και μήνες, το οποίο τράβηξε κατά την επιστροφή του από τα Σκόπια όπου βρέθηκε για επίδειξη μόδας.

κοστετσοςτρυφονας.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, ο Βασίλειος «ανέβασε» και φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά, καθώς και ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ με προσφυγόπουλα υπό τη λε��άντα: «Σήμερα το απόγευμα λίγο πριν φύγουμε έζησα με τον Τρύφωνα πάνω στο πετσί μας την κόλαση της Ειδομένης... Η φοβερή αυτή αντιπαράθεση που μπορείς να νοιώσεις μετά από μια τεράστια επιτυχία… Όταν βλέπεις και αγγίζεις τον πόνο… Δυστυχώς, η ζωή δεν είναι μόνο φλας, χαμόγελα και σαμπάνιες. Κατέρρευσα».

κοστεστοςπροσφυγοπουλα.jpg

Αν και ο σχεδιαστής θέλησε απλά να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς του φίλους, δεν έλειψαν και εκείνοι που τον επέκριναν για το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

υθκ.jpg

Δείτε στο βίντεο τα πλάνα του σχεδιαστή με τους πρόσφυγες στην Ειδομένη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top