Σε δερμάτινο τζάκετ οι στάχτες του Πρινς - Ήταν άυπνος 6 μέρες πριν πεθάνει!

Τι αποκαλύπτει συγγενικό πρόσωπο για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή

Σε δερμάτινο τζάκετ οι στάχτες του Πρινς - Ήταν άυπνος 6 μέρες πριν πεθάνει!

​Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τις τελευταίες ώρες του Πρινς βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγες ώρες αφότου αποτεφρώθηκε η σορός του. Πριν βρεθεί αναίσθητος στο ασανσέρ, ο 57χρονος σταρ δούλευε ασταμάτητα, χωρίς καν να κοιμηθεί, επί έξι ημέρες!

«Δούλευε 154 ώρες σερί», είπε, μετά την ιδιωτική τελετή αποχαιρετισμού, σε θαυμαστές του τραγουδιστή, ο κουνιάδος του, Μόρις Φίλιπς, προσθέτοντας ότι τον είδε για τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο πριν πεθάνει.

571bce3a3e642.image.jpg
(Λουλούδια και μπαλόνια από τους θαυμαστές στο μέρος όπου πέθανε ο Πρινς)

Η δήλωση του 52χρονου συγγενή έρχεται σε αντίθεση με τις αναφορές που θέλουν τον Πρινς να πήρε υπερβολική δόση του αναλγητικού Percocet λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο, σε κάποιες περιπτώσεις, τα εν λόγω χάπια, που περιέχουν ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις, μπορεί να προκαλέσουν αϋπνία και εγρήγορση.

Όπως έχει γράψει το star.gr, με βάση την επιθυμία του, το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή ειπώθηκε σε ιδιωτική τελετή και η σορός του αποτεφρώθηκε. Παρόντες στο παρεκκλήσι ήταν μόνο η αδερφή του, Τίκα, ο γιος της, Περέθ και ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, οι οποίο απαθανατίστηκαν να κουβαλούν τις στάχτες του τυλιγμένες με ένα δερμάτινο τζάκετ

spl1266905_001 (800x533).jpg
(Η στιγμή που η οικογένεια μεταφέρει τις στάχτες του τραγουδιστή)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top