Σε πελάγη ευτυχίας Ρουβάς-Ζυγούλη με το δεύτερο γιο τους-Πότε παίρνουν εξιτήριο μαμά και μωρό!

Όλες οι λεπτομέρειες

Σε πελάγη ευτυχίας Ρουβάς-Ζυγούλη με το δεύτερο γιο τους-Πότε παίρνουν εξιτήριο μαμά και μωρό!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης καλοσώρισαν τον τέταρτο καρπό τ��υ έρωτά τους, ένα αγοράκι!

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας και σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρουν εξιτήριο από το μαιευτήριο «Λητώ» την Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί!

220416141321_1709.jpg
«Είναι ένα εξαίσιο πλάσμα» είπε ο μαιευτήρας –γυναικολόγος του μοντέλου, Ελπιδοφόρος Δουράτσος, για το νεογέννητο αγοράκι του ζευγαριού, το οποίο έφτασε για να φέρει την… ισορροπία στο σπίτι, μιας και πλέον η οικογένεια αποτελείται από τρεις άντρες και τρεις γυναίκες.

230416204258_8932.jpg
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο μικρούλης γεννήθηκε στις 13:15. Η γέννα έγινε με καισαρική και, όπως αναφέρει το μαιευτήριο, «η διαδικασία σε όλα της τα επίπεδα ήταν επιτυχής και το νεογνό χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του».

Θυμίζουμε πως ο Σάκης και η Κάτια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, τον Νοέμβριο του 2008. Περίπου τρία χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2011, γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ, τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάκης Ρουβάς: Τα τρυφερά λόγια για το νεογέννητο γιο του- Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά!

«Είναι ένα εξαίσιο πλάσμα»:Ο γυναικολόγος της Ζυγούλη μιλά για την γέννηση του τέταρτου παιδιού

ΔΕΙΤΕ το ΤΡΥΦΕΡΟ ΔΩΡΟ του Ρουβά και των παιδιών στη Ζυγούλη για τον ερχομό του πελαργού!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top