Γνωστό ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ σκότωσε τον Πρινς; Η αποκάλυψη για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ!

Σε εξέλιξη οι έρευνες του ιατροδικαστή για τα αίτια θανάτου

Γνωστό ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ σκότωσε τον Πρινς; Η αποκάλυψη για την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ!

Ένα από τα πιο διαδεδομένα αναλγητικά φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το θάνατο του Πρινς, που, όπως έχει γράψει το star.gr, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, την Πέμπτη, σε ηλικία 57 ετών!

Την ώρα που ο ιατροδικαστής έχει αρχίσει τις έρευνες στη σορό για τα αίτια θανάτου, άτομα από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή αποκαλύπτουν πως έπαιρνε Percocet, για πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο του.

Τα εν λόγω χάπια είναι ιδιαίτερα εθιστικά, καθώς περιέχουν ακεταμινοφένη και οξυκωδόνη και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία οξύ πόνου στις αρθρώσεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», φιλικά πρόσωπα του Πρινς αποκαλύπτουν πως, πριν από έξι ημέρες, οπότε και το ιδιωτικό του τζετ έκανε αναγκαστική προσγείωση προκειμένου ο τραγουδιστής να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, είχε πάρει υπερβολική δόση Percocet!

spl1261040_008 (800x571).jpg
(Φόρος τιμής από θαυμαστές, έξω από το κτήριο όπου βρέθηκε νεκρός)

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή να νοσηλευτεί για ένα 24ωρο, όμως, τόσο ο ίδιος, όσο και οι μάνατζερ του, αρνήθηκαν, όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε μονόκλινο δωμάτιο και, έτσι, ο Πρινς έφυγε από το νοσοκομείο «αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση».

Στο μεταξύ, φήμες λένε πως ο 57χρονος σταρ είχε αρνηθεί να χειρουργηθεί στο ισχίο διότι χρειαζόταν να κάνει μετάγγιση αίματος, κάτι που απαγόρευε η πίστη του, ως Μάρτυρας του Ιεχωβά και για το λόγο αυτό έπαιρνε ισχυρά αναλγητικά, προκειμένου να αντιμετωπίζει τους πόνους. Ωστόσο, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι χειρουργήθηκε το 2010.

Αν οι πληροφορίες για υπερβολική δόση Percocet επιβεβαιωθούν από την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος του Πρινς θα είναι ο δεύτερος θάνατος διάσημου προσώπου στον οποίο εμπλέκεται το συγκεκριμένο φάρμακο: το 2006, μαζί με άλλα αναλγητικά, προκάλεσε οξεία δηλητηρίαση στον τραγουδιστή Τζέραλντ Λέβερτ, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ασανσέρ ξεψύχησε ο Πρινς – Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό του!

Νοσηλεύθηκε για υπερβολική δόση(;) ο Πρινς - Δείτε ΦΩΤΟ λίγο πριν βρεθεί νεκρός στο ασανσέρ

Γιατί πεθαίνουν φέτος τόσοι διάσημοι; ΑΥΤΗ είναι η ΕΞΗΓΗΣΗ!

Αυτές είναι οι (γνωστές) γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Πρινς: Πικάντικες λεπτομέρειες

Τραγική σύμπτωση:Ο Πρινς πέθανε την ίδια χρονιά στην ίδια ηλικία με την πρώην του «Vanity»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top