«ΚΑΥΤΟ»: Δείτε ΓΥΜΝΟ τον παρτενέρ της Δημητρίου που «χτυπά σαν άντρας»!

Τι λέει ο Γιώργος Καβακάκης για το σποτ που προκάλεσε αντιδράσεις

«ΚΑΥΤΟ»: Δείτε ΓΥΜΝΟ τον παρτενέρ της Δημητρίου που «χτυπά σαν άντρας»!

​Τη… γυμνή του αλήθεια αποκαλύπτει ο Γιώργος Καβακάκης, το μοντέλο που συμπρωταγωνιστεί με την Άντζελα Δημητρίου στο πασχαλινό σποτ που προκάλεσε θύελλα με την ατάκα «χτύπα σαν άντρας» και, τελικά, αποσύρθηκε.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο 25χρονος κούκλος, με ύψος 1,89 και κορμί «φέτες», είναι πρώην μπασκετμπολίστας και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ενώ, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, αρχικά δεν άρεσε στην τραγουδίστρια, όταν είδε φωτογραφίες του.

jumb2.jpg

«Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει το διαφημιστικό. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να ‘χει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!», λέει, στο «Down Town» Κύπρου, ο Γιώργος και φωτογραφίζεται γυμνός.

jub3.jpg

Σχολιάζοντας τη φράση «χτύπα σας άντρας», το μοντέλο ξεκαθαρίζει πως δεν είναι σεξιστική, ενώ επισημαίνει πως γράφτηκαν ακρότητες.

jumb4.jpg

Πάντως, ο «καυτός» 25χρονος δεν κρύβει την ενόχλησή του για το ότι έγινε ευρύτερα γνωστός από το πασχαλινό διαφημιστικό, παρά το ότι έχει χρόνια καριέρας και σημαντικές συνεργασίες. «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς», λέει χαρακτηριστικά.

kjum1 (1).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top