ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Βανδή για θάνατο Παντελίδη: «Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να το συνειδητοποιήσει»

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας 2 μήνες μετά το χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Βανδή για θάνατο Παντελίδη: «Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να το συνειδητοποιήσει»

Για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα μίλησε για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή στη συνέντευξη που έδωσε στο «InStyle».

Η τραγουδίστρια, με την οποία ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης θα έκανε πρεμιέρα στο Teatro μια ημέρα μετά το τραγικό τροχαίο, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο φίλος της και συνεργάτης της έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Resizer.jpg
«Ο εγκέφαλός μου αρνούνταν να συνειδητοποιήσει την είδηση του χαμού του Παντελή, ήμουν σοκαρισμένη κι όλο αυτό είχε τη διάσταση ενός ονείρου – ή μάλλον εφιάλτη. Ήταν σαν να μην το ζω πραγματικά. Μόλις έξι ώρες πριν ήμασταν μα��ί και κάναμε πρόβα» ανέφερε η Δέσποινα και πρόσθεσε: «Αυτό που με γεμίζει με ιδιαίτερη θλίψη, όμως, είναι όταν σκέφτομαι τη μάνα του Παντελή… Ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον είναι να χάνει το παιδί του».

180216232554_4941.jpg
Σε λίγες μέρες, στις 6 Μαΐου, ξεκινά εμφανίσεις μαζί με τον Χρήστο Χολίδη στο Θέα, αφού το αρχικό πρόγραμμα των εμφανίσεών της ανατράπηκε μετά το τραγικό δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο αδελφός του Παντελίδη: «Μαζί από την αρχή έως το τέλος» (ΦΩΤΟ)

ΜΟΝΟ στο STAR: Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη ΒΕΒΗΛΩΣΗ του τάφου του Παντελίδη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top