ΒΙΝΤΕΟ: Τα προφητικά λόγια του Πρινς στην τελευταία εμφάνισή του πριν πεθάνει!

Τι είπε στο κοινό, έχοντας μόλις βγει από το νοσοκομείο

ΒΙΝΤΕΟ: Τα προφητικά λόγια του Πρινς στην τελευταία εμφάνισή του πριν πεθάνει!

​Ανατριχίλα προκαλούν τα λόγια του Πρινς στην τελευταία δημόσια εμφάνισή του, λίγες ημέρες πριν πεθάνει κι ενώ είχε βγει από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός βρέθηκε νεκρός το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα), σε ηλικία 57 ετών, στο συγκρότημα Πέισλι Παρκ στην Μινεσότα. Μέχρι στιγμής, τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και διεξάγεται έρευνα από τον ιατροδικαστή και την αστυνομία.

Λίγες ημέρες πριν πεθάνει, την περασμένη Παρασκευή, ο Πρινς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όπως έχει γράψει το star.gr, το αεροπλάνο του πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, προκειμένου ο τραγουδιστής, που παρουσίασε συμπτώματα πυρετού, να εξεταστεί από γιατρό.

Μία ημέρα πριν, είχε δώσει συναυλία στην Ατλάντα των ΗΠΑ, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία της πολύχρονης καριέρας του, ενώ το βράδυ της Κυριακής έκανε ακόμα μία εμφάνιση, στην οποία δεν τραγούδησε. Τα λόγια, όμως, που είπε στο κοινό, αποδείχθηκαν προφητικά: «περιμένετε λίγες ημέρες, πριν αρχίσετε να προσεύχεστε»!

Τρεις ημέρες μετά, ο Πρινς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την παγκόσμια μουσική σκηνή και τους θαυμαστές του…

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την τελευταία συναυλία του Πρινς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top