Κακοποιήθηκα σωματικά από τον σύζυγό μου, ήθελε συνεχώς να με ταπεινώνει-Ποια διάσημη το είπε

«Όταν τον χώρισα μου είπε πως ξεκινά για μένα ένας γολγοθάς» δήλωσε χαρακτηριστικά

Κακοποιήθηκα σωματικά από τον σύζυγό μου, ήθελε συνεχώς να με ταπεινώνει-Ποια διάσημη το είπε

Μπορεί η Δέσποινα Μιραράκη τώρα να έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Γιάννη Κοντούλη, τον οποίο και παντρεύτηκε 2011 με θρησκευτικό γάμο, στο παρελθόν ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχτηκε πέρασε άσχημες στιγμές.

Η επιχειρηματίας κακοπέρασε στα χέρια του πρώτου της συζύγου, όταν ήταν μόλις 17 ετών κοριτσάκι!

«Όταν γέννησα τον δεύτερο γιο μου, ξεκίνησαν και τα προβλήματα. Κακοποιήθηκα από τον πρώτο μου άντρα. Όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Έκανα υπομονή γιατί δεν ήθελα να μείνουν τα παιδιά μου χωρίς πατέρα. Χώρισα τελικά τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ. Όταν πήρα διαζύγιο δεν ήμουν ήδη καταξιωμένη επιχειρηματίας. Ούτε χρήματα είχα, ούτε πετυχημένη επιχείρηση. Πήρα όλα τα ρίσκα» είπε στο περιοδικό «Down Town» και πρόσθεσε:

Μοιραράκη Δέσποινα.jpg

«Θυμάμαι πως όταν χωρίσαμε γύρισε και μου είπε πως τώρα ξεκινά ο γολγοθάς μου. Ήθελε συνεχώς να με ταπεινώνει».

Όπως η ίδια, επισήμανε ο χωρισμός της ήταν επώδυνος μιας και ο κατά 18 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της αρνιόταν να της δώσει το διαζύγιο: «Μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση, συγκατοικούσαμε επί επτά μήνες στο ίδιο σπίτι αλλά σε χωριστά δωμάτια. Συνιστώ λοιπόν στις γυναίκες που θέλουν να χωρίσουν, να είναι 100% σίγουρες για την επιλογή τους γιατί θα αντιμετωπίσουν πόλεμο και πρέπει να είναι έτοιμες να στηρίξουν τις επιλογές τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top