Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Λεμπέσης για την παρεξήγηση με τον Φοίβο!

Πώς επήλθε το τέλος της φιλίας και της συνεργασίας τους

Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Λεμπέσης για την παρεξήγηση με τον Φοίβο!

​Για την παρεξήγηση που επέφερε το τέλος της φιλίας, αλλά και της συνεργασίας του, με τον Φοίβο, με τον οποίο άφησαν εποχή στην ελληνική μουσική των ‘90s, μίλησε ο Γιώργος Λεμπέσης!

«Με τον Φοίβο είμασταν οι καλύτεροι φίλοι! Αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός τις κατανοώ», είπε, στην εκπομπή «The 2Night Show», ο τραγουδιστής, που επέστρεψε δισκογραφικά μετά από περίπου δέκα χρόνια και συνέχισε: «τότε στεναχωρήθηκα γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω. Αλλά, όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου, ξαφνικά, έσβησαν τα φώτα».

lempesis_03.jpg
(Θ. Κυριακού - Φοίβος - Γ. Λεμπέσης - Τ. Βοσκόπουλος στην απονομή του Γιώργου, το 2002)

Μάλιστα, ο Γιώργος δήλωσε άγνοια για το λόγο για τον οποίο απουσίασε από την μεγάλη συναυλία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012, στο ΟΑΚΑ, για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία, παρουσία όλων των καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο συνθέτης!

«Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά! Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε... Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και, από εκεί και πέρα, το σταμάτησα», συνέχισε ο Γιώργος και κατέληξε: «εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα. Έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι, όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα! Και θεωρώ πως δεν ήμουν εγώ αυτός που τα χάλασε…».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top