Με το μωρό στην αγκαλιά Ρουβάς και Ζυγούλη - ��ι δήλωσε ο γιατρός της Κάτιας

Τέταρτο παιδί για το ζευγάρι

Με το μωρό στην αγκαλιά Ρουβάς και Ζυγούλη - Τι δήλωσε ο γιατρός της Κάτιας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έγιναν για τέταρτη φορά γονείς, με το μοντέλο να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι τους!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από το μαιευτήριο «Λητώ», το τέτατρο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε στις 13:15. Η γέννα έγινε με καισαρική και, όπως αναφέρει το μαιευτήριο, «η διαδικασία σε όλα της τα επίπεδα ήταν επιτυχής και το νεογνό χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα του».

rouvas_vaftisi4.jpg

«Ήταν μία γέννα ιατρικά άρτια και πολύ φορτισμένη συγκινησιακά. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ευτυχείς που φέραμε εις πέρας την τέταρτη εγκυμοσύνη και ευχαριστούμε το ζεύγος για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει διαχρονικά», δήλωσε ο γυναικολόγος της Κάτιας, Ελπιδοφόρος Δουράτσος.

Θυμίζουμε πως ο Σάκης και η Κάτια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Αναστασία, τον Νοέμβριο του 2008. Περίπου τρία χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2011, γεννήθηκε ο γιος τους, Αλέξανδρος, ενώ, τον Ιανουάριο του 2013 ήρθε στον κόσμο η δεύτερη κόρη τους, Αριάδνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top