«Έκανα σεξ μαζί του και μετά έμαθα ότι είχε AIDS. Δεν έπρεπε να ζω σήμερα!»

Σοκάρει η Τσιτσιολίνα με την εξομολόγηση της για τον διάσημο πορνοστάρ Τζον Χολμς (VIDEO)

«Έκανα σεξ μαζί του και μετά έμαθα ότι είχε AIDS. Δεν έπρεπε να ζω σήμερα!»

​Ανατριχιαστική είναι η εξομολόγηση της διάσημης πορνοστάρ Τσιτσιολίνα, η οποία περιέγραψε στο «The 2Night Show» πώς γλύτωσε από του Χάρου τα δόντια!

DSC_1972.jpg
H 64χρονη σήμερα σταρ της βιομηχανίας πορνό (κατά κόσμον Ιλόνα Στάλερ) αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον διάσημο πορνοστάρ Τζον Χόλμς, όταν εκείνος είχε AIDS:

αρχείο λήψης.jpgJohn_Holmes_pornographic_actor.jpg
«Έκανα σεξ με τον Τζόν Χολμς, στο τέλος της ζωής του όταν είχε AIDS. Ανησυχητικό… ανησυχητικό. Ήταν το 1986. Είδα τον άνθρωπο. Ήταν ψηλός, πολύ αδύνατος. Φαινόταν ότι δεν είναι καλά. Ρώτησα τον σκηνοθέτη “γιατί; Τι του συμβαίνει; Γιατί ήρθε για γύρισμα; ”Ήταν πολύ διάσημος. Ο διάσημος πορνοστάρ Τζον Χολμς. Ο σκηνοθέτης μου είπε ότι είχε καρκίνο στο έντερο και “ηρέμησε, δουλεύεις”. Δούλεψα και αργότερα έμαθα από τον μέλλοντα άντρα μου, τον Αμερικανό με τον οποίο έκαναν τον γιο μου Λούντβιχ, όταν μου έστειλε τον ιατρικό φάκελο του Τζον Χολμς, όπου έγραφε: Ανοσολογική ανεπάρκεια AIDS. Σοκαρίστηκα. Αλλά επειδή ο καλός Θεούλης με αγαπάει, δεν με άφησε να πεθάνω. Μπορούσα να πεθάνω από AIDS».

DSC_1955.jpg
Μάλιστα πρόσθεσε πως «έκανα σεξ χωρίς προστασία. Σοκαρίστηκα. Δεν έπρεπε να είμαι ζωντανή σήμερα. Ο Τζον Χόλμς ήταν το 1986, παντρεύτηκα τον μπαμπά του γιου μου το 1991, άρα θα μπορούσα να είχα πεθάνει δυο χρόνια αργότερα. Το 1993 ή το 1994».

john-holmes.jpg

Τέλος, έστειλε και το δικό της μήνυμα για το AIDS, λέγοντας:

«Πιστεύω στη σωστή σεξουαλική πληροφόρηση. Στο σχολείο, στην τηλεόραση, στις εφημερίδες…Επειδή το πρόβλημα του AIDS είναι εκτός ελέγχου, απαιτείται ενημέρωση για να μην μολυνθείς».

DSC_1999.jpg

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Πρέπει ο νόμος να υποχρεώνει τους άνδρες ή τις γυναίκες που γνωρίζουν ότι πάσχουν ή είναι φορείς του AIDS να ενημερώνουν τον σύντροφο και να χρησιμοποιούν προφυλακτικό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top