Καλοκαίρι στην Αθήνα με τον Σάκη Ρουβά – ΔΕΙΤΕ την αφίσα του!

Πού θα εμφανίζεται ο Έλληνας σταρ από τις 6 Μαΐου

Καλοκαίρι στην Αθήνα με τον Σάκη Ρουβά – ΔΕΙΤΕ την αφίσα του!

​Στο μεγαλύτερο club της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας, το οποίο διαμορφώθηκε εξ’ αρχής, θα εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς από τις 6 Μαΐου!

Μετά την τεράστια επιτυχία στο «Estate» της Πειραιώς, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα παρουσιάσει ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα – υπερπαραγωγή στο «Estate Seaside», κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

σακηςακρωτηρι (521x800).jpg

Το «Estate Seaside» στεγάζεται στο ιστορικό «Ακρωτήρι» (Βασ. Γεωργίου Β5, παραλία Αγίου Κοσμά), όπου ο interior designer Σάκης Κυριακίδης δημιούργησε έναν υπέροχο αισθητικά χώρο, με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, σε συνδυασμό με το ξύλο και τη λεύκη πέτρα, που, μαζί με τους πανύψηλους φοίνικες, παραπέμπουν σε εντυπωσιακό καλοκαιρινό θέρετρο.

Τα επίπεδα του club, σχεδιασμένα σε καμπυλόγραμμο σχήμα, δένουν με τη φυσική μορφή των βράχων και μαζί με τα bars από πέτρα αγκαλιάζουν κυκλικά το χώρο. Ιδιαίτερα ξεχωριστές οι privé σουίτες, σε τόνους του λευκού και του υπόλευκου, συνδυάζονται αρμονικά με τις ξύλινες εικαστικές παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του club. Στο ψηλότερο σημείο του χώρου, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό stage, θα βρίσκεται το εστιατόριο, που θα φιλοξενεί για όλο το Καλοκαίρι το «Hama Japanese Fusion Restaurant» της Γλυφαδας.

σακιςαναρτηση.jpg

Εκτός από τ�� δυναμικό μουσικό υπερθέαμα του Σάκη Ρουβά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Estate Seaside» θα λειτουργεί όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, με θεματικά events.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top