Ελληνικής καταγωγ��ς η πιο όμορφη γυναίκα του 2016 – ΔΕΙΤΕ ποια είναι!

Τι εξομολογείται η ίδια για την εξωτερική εμφάνιση

Ελληνικής καταγωγής η πιο όμορφη γυναίκα του 2016 – ΔΕΙΤΕ ποια είναι!

«Άρωμα» Ελλάδας έχει ο φετινός τίτλος της πιο όμορφης γυναίκας της χρονιάς, που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό «People»!

Όπως ανακοινώθηκε, το «στέμμα» του 2016 παίρνει η Τζένιφερ Άνιστον, που διαδέχεται την Σάντρα Μπούλοκ, αφήνοντας πίσω της άλλες «λαμπερές» σταρ, όπως οι Ρις Γουίδερσπουν, Σοφία Βεργκάρα και Σελένα Γκόμεζ.

jennifer-aniston-c-435.jpg

Η 47χρονη σταρ, το ελληνικό όνομα της οποίας είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη, έχει «ρίζες» από την Κρήτη. Νονός της ήταν ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαββάλας, ενώ έζησε στην Ελλάδα για ένα χρόνο και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη.

Friends_Fashion_RachelHair.jpg
(Η ηθοποιός ως Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια», που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό)

«Ομορφιά είναι η εσωτερική γαλήνη. Η ευγένεια. Η ειλικρίνεια. Το να ζεις τη ζωή σου όσο πιο καλά μπορείς», λέει στο περιοδικό η Τζένιφερ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή από το ρόλο της Ρέιτσελ στα «Φιλαράκια».

jen_aniston_people.jpg

Αν και παραδέχεται ότι προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται, η ηθοποιός δεν κρύβει ότι υποκύπτει σε γαστριμαργικούς πειρασμούς, όπως τα μιλκσέικ, τα πατατάκια και η καρμπονάρα, το αγαπημένο φαγητό του συζύγου της, Τζάστιν Θερού.

jennifer-aniston-critics-18jan16-08.jpg
(Η Τζένιφερ με το σύζυγό της, Τζάστιν Θερού)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top