Γνωστός τραγουδιστής: «Έπαθα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, όταν η κόρη μου ήταν 4 μηνών»

«Είχα κινησιολογικά προβλήματα και δυσκολευόμουν και στην ομιλία» αποκάλυψε ο ίδιος

Γνωστός τραγουδιστής: «Έπαθα ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, όταν η κόρη μου ήταν 4 μηνών»

​Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από πολλά χρόνια, όταν μάλιστα βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας του, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής και ηθοποιός Λάκης Τζορντανέλλι στην εκπομπή «Καλημερούδια».

«Έμεινα πίσω για καιρό. Με έπαιζαν οι τηλεοράσεις και νόμιζαν ότι θα πεθάνω. Είχα πάθει ανεύρυσμα. Δεν έσπασε όμως το ανεύρυσμα. Αυτό το παθαίνεις στον εγκέφαλο, ανοίγει και κλείνει. Μετά επανήλθε στη θέση του. Αυτό έγινε μόλις παντρεύτηκα την Εύα, η κόρη μου η Λουίζα ήταν τεσσάρων μηνών» αποκάλυψε ο τραγουδιστής ο οποίος και έγινε γνωστός με την επιτυχία «Το κορίτσι του φίλου μου».

Ο ίδιος τότε, έχασε την γη κάτω από τα πόδια του καθώς όλα του τα χρήματα τα είχε επενδύσει στο σπίτι που μένει. Ωστόσο υπήρξε τυχερός μιας και η γυναίκα που επέλεξε να έχει κοντά του, του στάθηκε σαν βράχος.

«Η σύζυγός μου είναι ήρωας. Εγώ είχα πρόβλημα και με την καρδιά μου. Έκανα δύο bypass και μου αλλάξαν και την βαλβίδα. Ήμουν τυχερός. Ήταν τυχερό το παιδί μου που γνώρισε τον πατέρα του. Στο ανεύρυσμα ζει ο ένας στο ένα εκατομμύριο. Εγώ έζησα. Μου πήρε δυο χρόνια να επανέλθω. Ήμουν γουλί κουρεμένος. Είχα πολλά κινησιολογικά προβλήματα και δυσκολευόμουν αρκετά και στην ομιλία»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top