Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: «Ο παχύσαρκος ίσως είναι χειρότερος και από τον ναρκομανή»

«Μ΄αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος»-«Το φαγητό είναι εξάρτηση και θέλει βοήθεια από ειδικούς»

​Τις απόψεις του για την παχυσαρκία εξέφρασε ο Βαλάντης, καλεσμένος στο «ΟΛΑ πρώτη φορά».

Ο τραγουδιστής, τον οποίο φέτος βλέπουμε να συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar», εξήγησε τι είχε συμβεί στο παρελθόν με την Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε βγει μέσω της εκπομπής της και του τα είχε χώσει, επειδή είχε δηλώσει πως «θέλω η γυναίκα να προσέχει.Αν παχύνει θα χωρίσω»:

8041_VALANTIS_2512016.jpg
«Με τη Ναταλία ήταν ένα ατυχές επεισόδιο. Χρησιμοποιήθηκε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που εγώ έλεγα πως αν η γυναίκα μου έπαιρνε κιλά θα την χώριζα. Το άφησε πολύ αδιευκρίνιστο. Εγώ διευκρίνιζα (ότι είναι διαφορετικό) αν η γυναίκα είναι άρρωστη και πάρει κιλά, ή αν είναι έγκυος και πάρει κιλά. Αλλά και πάλι μια γυναίκα που μπορεί να πάρει κιλά ως έγκυος, είναι μέχρι 12 κιλά το φυσιολογικό. Αν τώρα πάρει 40 κιλά ,λίγο ξεφεύγεις. Αυτά μετά δεν μαζεύονται! Και είχα πει ότι δεν μ΄αρέσει έναν άνθρωπο που ερωτεύομαι κομψό μετά να μου γίνει κάτι άλλο. Πες ότι εσύ με γνώρισες καραφλό. Αν ξαφνικά αποκτήσω μαλλιά και δεν σ΄αρέσω με μαλλιά, έχεις κάθε δικαίωμα να με χωρίσεις».

8025_VALANTIS_2512016.jpg
Παράλληλα, δεν έκρυψε ��ως «μ΄αρέσει ο άνθρωπος να είναι αδύνατος. Και στη Δήμητρα Γαλάνη θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Την ��νέφερα ως παχύσαρκη αλλά δεν αμφισβήτησα ποτέ την καλλιτεχνική της αξία. Μαθαίνω όμως από κοινούς γνωστούς ότι προσπαθεί να κάνει δίαιτα. Δεν το έχει βάλει κάτω και προσπαθεί. Δεν επαναπαύεται».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ο άνθρωπος που είναι παχύσαρκος, επειδή αυτό το έχω περάσει, τον θεωρώ ασθενή. Είναι σαν τον ναρκομανή. Ίσως είναι και χειρότερο!», για να καταλήξει λέγοντας πως:

«Το φαγητό είναι εξάρτηση και θέλει βοήθεια από τους δικούς μας ανθρώπους. Έχω υπάρξει παχύσαρκος. Ήμουν 42 κιλά παραπάνω και όταν ήμουν μικρός το όνομα μου ήταν Χοντρός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top