Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πότε χώρισε από την Σίσσυ Χρηστίδου!

Τι λέει για τη σχέση τους και τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι τους

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει πότε χώρισε από την Σίσσυ Χρηστίδου!

​Για το πώς προέκυψε ο έρωτας και η σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και την περίοδο κατά την οποία υπήρξαν… χωρισμένοι, μιλά ο Θοδωρής Μαραντίνης!

Ο frontman των Onirama ήταν 26 ετών όταν, το 2004, μέσω κοινής παρέας, στη Θεσσαλονίκη, γνώρισε την παρουσιάστρια, που τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στην Αθήνα, στην ιδιωτική τηλεόραση.

collage4.jpg
(O Θοδωρής και η Σίσσυ στις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι)

«Με την Σίσσυ γνωριζόμασταν πριν γίνουμε ζευγάρι και την κατάλληλη στιγμή που και οι δυο είχαμε την δυνατότητα να πά��ε την σχέση μας σε ένα επόμενο επίπεδο, αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Ουσιαστικά, το φλερτ ανάμεσά μας πάντα υπήρχε, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή ώστε να εκδηλωθεί», λέει, στο περιοδικό «People», ο Θοδωρής.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που έλεγαν ότι είχαν χωρίσει στις αρχές της σχέσης τους, ο μουσικός αναφέρει: «όντως, υπήρξε ένα μικρό διάλειμμα , αλλά πολύ γρήγορα καταλάβαμε πως θέλουμε να είμαστε μαζί. Η γνωριμία μας θεωρώ πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, απλά εμείς δεν το αφήσαμε να εκδηλωθεί. Μόλις το πήραμε απόφαση, έγιναν όλα πολύ γρήγορα και κινηματογραφικά».

7113_MARANTINIS_XRISTIDOY_1442015 (800x719).jpg

«Ένα από τα δυνατά στοιχεία στην σχέση μας είναι πως με την Σίσσυ κάνουμε καλή παρέα. Στο σπίτι μας έχουμε συνέχεια κόσμο και της αρέσει ο σαματάς. Από την άλλη, δεν σου κρύβω πως είμαι αντικοινωνικός τύπος, διότι όλο το απόθεμα της κοινωνικότητάς μου το σπαταλάω στην δουλειά. Υπάρχουν φορές που είμαι μουντρούχος, δεν θέλω να μιλήσω σε κανέναν και θέλω να απομονωθώ. Μετά από ένα live μπορώ να κάνω για ώρα βόλτες με το αυτοκίνητο προτού πάω σπίτι ώστε να ηρεμήσω», συνεχίζει ο ίδιος, ενώ παραδέχεται πως έχουν μοιράσει αρμονικά τις αρμοδιότητες στο σπίτι και φροντίζουν να είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους, τον 7 ετών Φίλιππο Ραφαήλ και τον 2 ετών Μιχαήλ Άγγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ήταν λάθος που παντρεύτηκα την Σίσσυ Χρηστίδου»

H καλλονή Ουκρανέζα που ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ με την εμφάνισή της τον Μαραντίνη

Αντιπαράθεση Ζήνα - Μαραντίνη στο «X Factor»: «Δεν είμαστε στο BBC αλλά στην Ελλάδα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top