To δράμα τραγουδίστριας επί εφτά χρόνια:Μανιακός έμπαινε σπίτι της απειλώντας την με μαχαίρωμα

Είχε εισβάλλει μέχρι και στο δωμάτιο της ενώ δίπλα κοιμόντουσαν τα παιδιά της

To δράμα τραγουδίστριας επί εφτά χρόνια:Μανιακός έμπαινε σπίτι της απειλώντας την με μαχαίρωμα

​Για τον εφιάλτη που ζούσε επί εφτά ολόκληρα χρόνια, μίλησε πρώτη φορά η Λίλι Άλεν.

Η 30χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως επί εφτά ολόκληρα χρόνια ένας μανιακός είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το δράμα της.

Μιλώντας στην Observer, η Λίλι Άλεν είπε πως ο μανιακός απειλούσε να την μαχαιρώσει στο πρόσωπο, ενώ πολλές νύχτες παραμόνευε στον κήπο της.

spl1131959_001.jpg
Ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2009 όταν ένα follower της στο Twitter με το όνομα @lillyallenRIP άρχισε να ισχυρίζεται πως είχε γράψει μια από τις μεγάλες της επιτυχίες, «The Fear». Αργότερα έγινε γνωστό πως πίσω από τον λογαριασμό, ήταν ο Άλεξ Γκρέι, ο άντρας που την καταδίωκε, στέλνοντας γράμματα στο σπίτι της, την εταιρία της και στον μάνατζερ της, στα οποία την έβριζε, την κατηγορούσε και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

spl1133692_001.jpg
Αρχικά η αστυνομία της έδωσε μία ηλεκτρονική συσκευή για να ειδοποιήσει τις αρχές σε περίπτωση που ο άνδρας την προσέγγιζε, αλλά στη συνέχεια την πήρε πίσω. Σύμφωνα με την Αλεν, οι αρχές δεν της επέτρεψαν ούτε καν να δει τη φωτογραφία του Γκρέι.

(Ο μανιακός)

3343F74D00000578-3543813-image-a-8_1460941409424.jpgspl1228033_002.jpg
Ωστόσο αυτό που έμελλε να ζήσει στις 13 Οκτωβρίου του 2015 δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, όταν ξύπνησε τις πρώτες πρωινές ώρες, και είδε πως κάποιος προσπαθούσε να μπει στο δωμάτιο της:

«Το πόμολο της πό��τας γύριζε, και ξαφνικά μπήκε μέσα αυτός ο τύπος, έξαλλος. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Μου άρπαξε το πάπλωμα και άρχισε να φωνάζει πως είμαι μια γ@μημ*νη σκύλα, φωνάζοντας “πού είναι ο μπαμπάς μου”. Δίπλα κοιμόντουσαν τα παιδιά μου και εκείνος με απειλούσε πως θα με μαχαιρώσει στο πρόσωπο».

spl1163896_002.jpg
Από το δωμάτιο, τον απομάκρυνε ο σύντροφος της Λίλι Άλεν, ενώ αργότερα η 30χρονη σταρ ανακάλυψε ότι η τσάντα της έλειπε.

Όταν ήρθε η αστυνομία και η τραγουδίστρια διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί η τσάντα της, οι αρχές δεν πίστεψαν ότι ήταν ο διώκτης της. Οταν εκείνη βρήκε την τσάντα της καμμένη στο καπό του αυτοκινήτου της, τελικά συνέλαβαν τον Γκρέι και κατηγορήθηκε για διάρρηξη.

O Γκρέι καταδικάστηκε αυτόν τον μήνα, μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια:

«Δεν είμαι θυμωμένη με τον Αλεξ Γκρέι. Πάσχει από ψυχική ασθένεια. Ομως, αν δεν λάβει τη σωστή θεραπεία και βοήθεια, τότε δεν θα είμαι ασφαλής. Μπορείς να τον βάλεις στη φυλακή, αλλά κάποια στιγμή θα βγει. Και το θύμα δεν είναι ποτέ ασφαλές» κατέληξε η Λίλι Άλεν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top