Νέες εικόνες από το θρυλικό σπίτι της Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

Δεν έχει βρεθεί ακόμα ενοικιαστής για το σπίτι της κωμικής μας ηθοποιού

Νέες εικόνες από το θρυλικό σπίτι της Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα

​Το καταφύγιο που η αγαπημένη μας κωμικός Ρένα Βλαχοπούλου, χαλάρωνε και πέρναγε όμορφες στιγμές τόσο με τον σύζυγό της, όσο και με τους φίλους της πωλείται για 450.000 ευρώ.

ΡΕΝΑΡΑ 2.jpg

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η αρχική τιμή πώλησης του είχε οριστεί στα 680.000 ευρώ, όμως οι κληρονόμοι αποφάσισαν να την ρίξουν, καθώς μέχρι σήμερα κανείς δεν το έχει αγοράσει.

ΡΕΝΑΡΑ 3.jpg
Η εκπομπή «Με το καλημέρα», ταξίδεψε ως την Κέρκυρα και έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το ησυχαστήριο της Ρένας!

ΡΕΝΑΡΑ.jpg

Από το 2004 που «έφυγε» από την ζωή η Ρένα Βλαχοπούλου, το εξοχικό της παρέμενε κλειστό και έτσι οι κληρονόμοι αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο, με την ελπίδα να γνωρίσει και πάλι μέρες ζωντάνιας και κεφιού.

ΡΕΝΑΡΑ 6.jpg

Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, δύο κουζίνες, τζάκι, αποθήκες και βοηθητικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα της ηθοποιού με τα έπιπλα και τα έργα τέχνης που είχε επιλέξει η ίδια για τη διακόσμησή του.

ΡΕΝΑΡΑ 4.jpg

Το σπίτι χτίστηκε το 1982, βρίσκεται στην περιοχή Ύψος, έχει έκταση 450 τ.μ και κήπο έξι στρεμμάτων, και η Ρένα ήταν τόσο δεμένη συναισθηματικά με αυτό που ακόμα και όταν η υγεία της ήταν κλονισμένη, είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την πάει για τελευταία φορά να το δει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πωλείται το θρυλικό σπίτι της Ρένας Βλαχοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top