Η τραγουδίστρια,ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος: Οι ερωτικές ιστορίες στο βιβλίο της Χρονοπούλου

Είναι αληθινές, γεμάτες σεξ, ψέματα και βιντεοκασέτες-ΔΕΙΤΕ τι αποκαλύπτει η ηθοποιός

Η τραγουδίστρια,ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος: Οι ερωτικές ιστορίες στο βιβλίο της Χρονοπούλου

Για το βιβλίο της «Αν μιλούσε το… αι2ον» το οποίο αναμένεται να ταράξει τα νερά, μίλησε η Νένα Χρονοοπούλου στην εκπομπή «Τatiana Live» όπου ήταν καλεσμένη.

Στις 352 σελίδες του η ηθοποιός εξιστορεί με το δικό της τρόπο προσωπικές ιστορίες από γνωστούς και φίλους της, διάσημους και μη, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, αφορά σε αληθινές ερωτικές ιστορίες γυναικών, οι οποίες την εμπιστεύτηκαν. Όλα τα πρόσωπα που μίλησαν στην Νένα Χρονοπούλου για τις προσωπικές τους στιγμές δέχθηκαν να αποκαλύψουν τις ιστορίες τους με τη συμφωνία τα πραγματικά τους ονόματα να μην αποκαλυφθούν.

Πρόκειται για περιγραφές γεμάτες σεξ, ψέματα και βιντεοκασέτες. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές μια ξανθιά παρουσιάστρια, ένας γοητευτικός εφοπλιστής, μια έγκυρη δημοσιογράφος, ένα εντυπωσιακό μοντέλο και μια πασίγνωστη υψηλόβαθμη δικαστικός.

Όπως υποστηρίζει η Νένα, το βιβλίο είναι μια κραυγή των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ και πάρτε μια γεύση

Το πορτραίτο και η «ψείρα»

Εκείνος ηθοποιός που σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο, και καμιά φορά και «ψείρες» επάνω του. Ναι, εκείνος νέος, πετυχημένος, νόστιμος, κοντός μεν, αλλά νόστιμος, με πράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά «τότες», λίγο πεταχτά αυτάκια στο επάνω μέρος τους, λίγο όσο πατάει η γάτα, ίσα-ίσα να μην στρώνει το μαλλί όπως το θες, γνωρίζετε υποθέτω… Και η παγίδα που σε σαγηνεύει, και μετά ψοφάς στο ξύσιμο, «διάσημος, αρκετά διάσημος! Όχι τόσο όσο θα ήθελε εκείνος βέβαια, καθότι ονειρευόταν τον εαυτό του πρωταγωνιστή σε ταινία, μούρη με τον «Αλ» στο «Χόλιγουντ». Τον άλλο «κοντό» του θεάματος! Τον Πατσίνο εννοώ. Είχε κάνει και σχέδια «απόδρασης» από την Ελλάδα, για κα��ιέρα στο Χόλιγουντ, αλλά ναυάγησα, διότι προέκυψε έρωτας, όχι με τη «δικιά» μου, με την «άλλη». Την «παράνομη», την «Παθιάρα(…). Αυτή άλλωστε, κατάφερε και του έκοψε και το δρόμο προς τη δόξα και τον έφερε πίσω άρον άρον από το Χόλιγουντ που είχε πάει κι έτρεχε από κάστινγκ σε κάστινγκ για να βρει την τύχη του.
-«Τζωρτζ» του είπε η Παθιάρα, τηλεφωνικά Κουκάκι-Χόλιγουντ, «Τζωρτζ βαφτίζω το παιδί μας, πως θα γίνει βάφτιση χωρίς εσένα; Δεν μπορώ να έχω δίπλα μου τον άλλο! –τον «κερατά εννοούσε η Παθιάρα… «Τον βλέπω και ξερνάω! Ή θα γυρίσεις πίσω επιτέλους Τζωρτζ, ή θα παρατήσω τον αδελφό σου και θα έλθω και εγώ στο Χόλιγουντ με το παιδί μας αγκαλιά». Πώς σας φάνηκε η «ατομική»; Η βόμβα εννοώ! Για όσουν δεν «εννόησαν» είχε δεσμό με δύο αδέλφια η «Παθιάρα», τον έναν τον είχε «αποκαταστήσει» ενώ τον άλλον τον είχε παράνομα και διεστραμμένα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top