Αιφνιδιαστικός χωρισμός στη showbiz:Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν είναι μαζί μετά από τέσσερα χρόνια

Όλοι πίστευαν πως θα πάνε για γάμο, αλλά εκείνοι έκαναν την ανατροπή

Αιφνιδιαστικός χωρισμός στη showbiz:Ποιο διάσημο ζευγάρι δεν είναι μαζί μετά από τέσσερα χρόνια

​Χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν Κίρστεν Ντάνστ και Γκάρετ Χέντλουντ.

spl548785_001.jpg
Το διάσημο ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι ήταν τέσσερα χρόνια «μαζί», έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του, αιφνιδιάζοντας άπαντες.

Την είδηση του χωρισμού δημοσίευσε πρώτο το «Us Weekly», αλλά στη συνέχεια τα ξένα sites την επιβεβαίωσαν και από άλες πηγές.

spl678897_004.jpg
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 33χρονη ηθοποιός και ο 31χρονος επίσης ηθοποιός σύντροφός της, το τελευταίο διάστημα μοιράζονταν την ίδια στέγη στο Los Angeles, και έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο κατά την διάρκεια των «Χρυσών Σφαιρών», όπου η Κίρστεν Ντάνστ ήταν υποψήφια για το βραβείο της «Καλύτερης Ηθοποιού», αλλά της το πήρε μέσα από τα χέρια η Λέιντι Γκάγκα για τον ρόλο της ως «Κόμισσα» στο «American Horror Story».

spl880561_001.jpg
Οι λόγοι του χωρισμού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε το τέλος αυτής της σχέσης, καθώς η 33χρονη σταρ σε πρόσφατες συνεντεύξεις της δήλωνε πως «θέλω να συνεχίσω την ηθοποιία αλλά επίσης θέλω και να κάνω παιδιά. Νομίζω πως θα είμαι έτοιμη σε κάνα δυο χρόνια!»

spl913301_003.jpg
Όσο για το love story του (πρώην) ζευγαριού; Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2012 στα γυρίσματα της ταινίας «On the Road together», όπου και ο έρωτας τους φούντωσε, κρατώντας όλα αυτά τα χρόνια χαμηλούς τόνους στη σχέση τους.
spl913301_006.jpg
spl1041230_001.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top