Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Ρήγα και δεν τον τιμούν αυτά που είπε για την Άννα»

«Μόνο όταν έχεις ανάγκη από χρήματα πας στο “Your face sounds familiar”, δεν θέλω να τον ξαναδώ έτσι τον Φασουλή»

Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν εκτιμώ καθόλου τον Ρήγα και δεν τον τιμούν αυτά που είπε για την Άννα»

​Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξανδρο Ρήγα και στην Άννα Παναγιωτοπούλου, με την ηθοποιό να τον αποκαλεί «τέρας», ενώ εκείνος να ισχυρίζεται πώς δεν μαθαίνει τα λόγια της, πήρε η Άννα Φόνσου.

«Δεν τον εκτιμώ καθόλου που είπε αυτό για μία συνάδελφο. Η Άννα παίζει τώρα στην Θεσσαλονίκη και ξεσκίζει και μάλιστα λέει και πολλά λόγια. Δεν τον τιμά να λέει για μία ηθοποιό πως δεν μαθαίνει τα λόγια της, ακόμα κι αν είναι αλήθεια. Και να μην ξεχνάει ο Ρήγας πως έχει κάνει τις “Τρίχες”. Nα με σταματάει η θυρωρός μου και να με ρωτάει αν έχει άνοια η Παναγιωτοπούλου και δεν μαθαίνει τα λόγια της; Μα σε παρακαλώ» είπε χαρακτηριστικά στα "Καλημερούδια".

Παράλληλα η ηθοποιός σχολίασε και την εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Σταμάτη Φασουλή στο «Your face sounds familiar».

«Δεν τους βλέπω καλά. Είναι δύο ταλαντούχοι άνθρωποι και δεν μου αρέσει καθόλου που θα κρίνουν αν κάποιος μοιάζει με κάποιον άλλον. Το είδα μία φορά, και δεν θέλω να τον ξαναδώ τον Σταμάτη έτσι, ακόμα και αν έχει ανάγκη από λεφτά, γιατί μόνο όταν έχεις ανάγκη τα λεφτά το κάνεις αυτό, ας μείνει λοιπόν χωρίς λεφτά. Το ίδιο ισχύει και για τον Φιλιππίδη τα είδωλά μου δεν θέλω να μου τα γκρεμίζουν».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πόλεμος»: 100.000 ευρώ ζητά από την Παναγιωτοπούλου ο Ρήγας!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου απαντάει στο ΕΞΩΔΙΚΟ που της έστειλε ο Ρήγας

Αποκλειστικό Star: Εξώδικο έστειλε ο Αλέξανδρος Ρήγας στην Άννα Παναγιωτοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top